Nevíte někdo co stim?
Jeblej monitor
Moderátor: maXXmilian
- Dubstepz1
- Začátečník

-
Jeblej monitor
Čute mužu se zeptat co mam s monitorem? je to stare CRT ale každopádně byl jsem na fb a najednou monitor zhasnul a zase se rozsvítil obraz je bílej a jakoby jsou tu taky čáry.
Nevíte někdo co stim?
Nevíte někdo co stim?
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jeblej monitor
Co se ti stalo s pravěkým monitorem? RIP, to se stává, vykopej mu hrobeček a kup si něco, co nevypadá jako z poloviny minulýho století 
- Dubstepz1
- Začátečník

-
Tak jako to už by bylo dávno ten novej monitor ale nejsou peníze no:D
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
To je taková zajímavá vlastnost peněz: když je nemáš a něco se podělá, tak se najednou nějak najdou....
- LoCo99
- Začátečník

lcd se dá sehnat za pětikilo, ušetříš za operaci očí
já si nikdy na CRT nemohl zvyknout, na delší dobu uplně neideální , neřikám že všechny LCD jsou příjemný po X hodinách ale rozhodně je to krok dopředu i v tomhle ohledu
já si nikdy na CRT nemohl zvyknout, na delší dobu uplně neideální , neřikám že všechny LCD jsou příjemný po X hodinách ale rozhodně je to krok dopředu i v tomhle ohledu
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
OT: když máš CRT 85 nebo ideálně 100Hz, nemá to sebemenší vliv na oči a blikání 85+ Hz jsem nevnímal ani já a to jsem byl schopen poznat rozdíl mezi 75 a 85 Hz, barvy vypadají tak, jak mají a na hry je to furt nejlepší.
Jetý LCD se prodávají za hubičku, CRT se rozdávají, není problém
Jetý LCD se prodávají za hubičku, CRT se rozdávají, není problém
- Maor
- Začátečník

Pokud to není kabelem nebo grafikou, tak jedině splaš funkční elektroniku. Jinak fullHD IPS za 4000,- není problém a vydrží dýl, než má záruční lhůtu. A po 7letech ho vyměníš za levný oled, když budou
- MrekS
- Začátečník

-
zdravím,
jestli nemáš prašule, tak zajdi na sběrný dvůr, tam se CRT rozdávají zadarmo, když přineseš nějakou tu flašku tak ti dají i LCD.
Marek
jestli nemáš prašule, tak zajdi na sběrný dvůr, tam se CRT rozdávají zadarmo, když přineseš nějakou tu flašku tak ti dají i LCD.
Marek