Boot počítače

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Ajdamgucci
Nováček
Nováček

Boot počítače

Příspěvek od Ajdamgucci »

Čau,
včera jsem si konečně koupil nový počítač. Po namontování všech komponentů jsem se pustil do instalace OS. Vybral jsem si Win7 Ultimate. Mám ale velký problém. Instaluju to z externí mechaniky, ale o to mi nejde. Vždycky, když doinstaluju, tak mě čeká ještě finální restart. Potom musím přehodit v Boot Orderu HDD na první místo, aby se mi to nezačalo instalovat znova. Pak se počítač restartuje(normálně), pak se mi zobrazí logo GIGABYTE(moje základní deska) a pípne. To pípnutí je jedno a je krátké, tzn. POST se povedl. Ale hned potom zčerná obrazovka, odpojí se zařízení, co jsou připojena(myš, klávesnice). To poznám podle toho, že mi myš přestane svítit. A poté se PC restartuje. A znova, nekonečná smyčka. Nevím, jestli je to problém HW, nebo SW a tak jsem to hodil sem. Omlouvám se, pokud je to špatně. Budu rád za každou pomoc.
Ajdam
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Re: Boot počítače

Příspěvek od Bez_n1ck »

To vypadá na nějak poškozenou instalaci. Médium je originální?
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
bandolier.wz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Boot počítače

Příspěvek od bandolier.wz »

nejspíš předaktivované w7
použij origo, nebo alespon smaz instalacky složku "$oem$" tam bude loader.exe
:listen: BVaudio A300SE + VMA-II S :listen:
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“