Lacný skener pre vysokoškoláka

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
TommyT
Začátečník
Začátečník

Lacný skener pre vysokoškoláka

Příspěvek od TommyT »

Zdravím,

potreboval by som poradiť s výberom nejakého lacného a šikovného scannera na skenovanie poznámok z prednášok, nejakých tých materiálov atď., pripájať sa bude k ntb. Ktorý model odporúčate?
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Re: Lacný skener pre vysokoškoláka

Příspěvek od Bez_n1ck »

Pokud doma nemáte barevnou laserovou tiskárnu bez scaneru, doporučil bych téměř jakýkoli v multifunkční barevné inkoustové tiskárně. Ta se totiž bude hodit podstatně více, než scaner.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
TommyT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TommyT »

No časom budem potrebovať aj tlačiareň, to je pravda, ale tú som chcel laserovú, tak preto som neriešil multifunkčné. Tak aj také multifunkčné zariadenia robia (s laserovou)? A hlavne, mal som taký pocit, že v multifunkčnom zariadení to bude všetko o niečo horšie kvalitou. Tak neviem, nejaké konkrétne návrhy?
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Já mám od samsungu laserovou multifunkci CLX-3185. Už se neprodává, ale jsem s ní velmi spokojený (pravda, tiskové náklady jsou mírně vyšší), cca 1,2Kč na ČB a 2,5 za barevnou stranu), ale jinak je fajne. Pak záleží, co člověk potřebuje (wifi apod.). Ale je to samozřejmě o ceně. Když si to člověk koupí separé, obvykle se nedaří naskládat např. skener na tiskárnu tak, aby to nějak rozumně vypadalo a pro kopírování musí být spuštěný počítač (udělá se sken a ten se pak pošle na tisk).
Já tu svou tenkrát kupoval za 5000, byl to upgrade z inkoustovky, která mi silně nevyhovovala výdrží inkoustovch kazet. Barevný tisk je např. v mé škole nutností (grafy v ČB se skoro nedají dešifrovat) a běhat s každou barevnou stranou do copycentra je opruz. Doporučil bych tedy některého z nástupců 3185, ale jak říkám - cenově je to vyšší liga. Pak leda pročítat recenze a hodnotit si i roční náklady na tisk.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
TommyT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TommyT »

No ja som práveže naozaj zatiaľ chcel len ten scanner, tak neviem. :)
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“