Kvalita zvuku pres mini PCI-E?
Moderátor: CageJ
- tmaven
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Kvalita zvuku pres mini PCI-E?
Ahoj,
mam desku Asrock Z77E-ITX a da ma mini pci-e. Uvazuji zdali by se na to pres redukci nedala napojit nejaka zvukova karta.
Nevite jak to bude s kvalitou? Adapter asi nebude to prave orechove pro zvukovku.
mam desku Asrock Z77E-ITX a da ma mini pci-e. Uvazuji zdali by se na to pres redukci nedala napojit nejaka zvukova karta.
Nevite jak to bude s kvalitou? Adapter asi nebude to prave orechove pro zvukovku.
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
- kotas
- Středně pokročilý
Re: Kvalita zvuku pres mini PCI-E?
..moc nechapu dotaz, zalezi na zvukove karte a kdyz je kvalitni tak ano bude hrat vyborne 

- tmaven
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Jde o to, ze chci pripojit normalni zvukovku pres adapter PCI mini > PCI.
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
- ÿthren
- Začátečník
-
neměl by to být problém, jen to bude vypadat trochu blbě
.. taky by ten drát asi neměl mít 2mety

- Krteq
- Čestný člen
-
Aktivní adaptéry na to existují a pokud to nebude nějak blbě převzorkovávat, tak by neměl být problém. Jen nevím, jestli se tu tyhle šílenosti dají sehnat a jestli budou drivery pod novější OS.tmaven píše:Jde o to, ze chci pripojit normalni zvukovku pres adapter PCI mini > PCI.
- dohnalik
- Čestný člen
Bude to fungovat, jedinej problém by mohl být s napájením, ale to nepoznáš.
- vodnik33
- Začátečník
-
Je to už sice starší téma...
Mám připojenou pci zvukovou kartu Audiotrack Prodigy HD2. Protože mám teď am1 desku jen s pci-e, koupil jsem na ebay redukci pci to pci-e http://www.ebay.com/itm/111479227623
Digitální výstup funguje, ale z analogu lezou jen pazvuky, praskání. Mám Windows 8.1.
Deska v jiným compu normálně maká.
Je problém v redukci? Ale když digitál normálně funguje.
Mám připojenou pci zvukovou kartu Audiotrack Prodigy HD2. Protože mám teď am1 desku jen s pci-e, koupil jsem na ebay redukci pci to pci-e http://www.ebay.com/itm/111479227623
Digitální výstup funguje, ale z analogu lezou jen pazvuky, praskání. Mám Windows 8.1.
Deska v jiným compu normálně maká.
Je problém v redukci? Ale když digitál normálně funguje.
- kotas
- Středně pokročilý
Může to dělat redukce, respektive nekompatibilita s MB 

- vodnik33
- Začátečník
-
Ale digitální signál na desku přes redukci normálně přichází a D/A převodník je až na zvukovce.
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý
Mam Audiotrak prodigi 7.1 hifi, a podobnou redukci s můstkem od PLX ne Asmedia, a taky nefunguje vše, hlavně novější boardy co vůbec nemaj PCI s tim maj problémy, jsou to vesměs chyby/bugy biosů, kde se mi to zatim nepovedlo rozchodit vůbec je má poslední LGA2011-3 platfroma s 2 Xeonama, prostě ani náhodou, digitál přijímá, ale odesílat nedovede nic. Analog mrtvej komplet a digitál odesílá jen pazvuky. V jinejch kompech OK. Prostě nekompatibilita převodník vs board, obávám se že to nevyřešíš.