win 7 a ntb Acer extensa 5630ez problém s grafikou

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Kass
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

win 7 a ntb Acer extensa 5630ez problém s grafikou

Příspěvek od Kass »

Zdravím,
po instalaci win 7 na tento notebook jsem si ze stránek Acer.cz stáhl aplikaci která mi zdelila jaké vnitřnosti notebook má. U vga bylo Intel a vga2 bylo ati. Stáhl jsem proto tyto ovladače ze stránek výše, ale ani jeden nešel nainstalovat, hlásilo to nekompatibilní zařízení. Stáhl jsem proto I ovladač pro invidia ale taky se nezdařilo.
Notebook funguje dobře I bez nich, ale občas se objeví černá obrazovka a následně hláška že byl problém s vga ovladačem.

Nevíte prosím. Jak zjistim jaká je v notebooku vlastně opravdu nainstalovana grafika a kde na ní najdu funkční ovladač?

Děkuji za popomoc.

Omluvte mojí diakritiku, píšu na mobilu s pochybnou t9
MSI 865PE Neo 2-V, Celeron D 2,4GHz, 256MB RAM, DVD-RW Sony DRU-700A, CD-RW HP 8100, ATI Radeon 9200 Pro, HDD Seagate SATA 80GB 7200 RPM, HDD Seagate Ultra-ATA 20GB 5400 RPM
Kalba222
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: win 7 a ntb Acer extensa 5630ez problém s grafikou

Příspěvek od Kalba222 »

Jako prvni bych nechal nainstalovat uplne vsechny aktualizace z windows update. Z 99% pokud mas cistou instalaci windows, tak ti nabidne i ovladac pro grafiku intel.

Jinak verzi ovladacu muzes zjistit tento pocitac > spravovat > spravce zarizeni > graficke adaptery > karta ovladac
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“