Obyc zvukovka do PCIe
Moderátor: CageJ
- smates
- Začátečník
Obyc zvukovka do PCIe
Nejak mi blbne zvukovka na nove desce,vyndavat se mi to nechce na reklamacku tak potrebuju levnou zvukovku do PCIe protoze PCI deska uz nema.Staci mi nejobycejnejsi co je nic na tom nedelam jen Skype a hry a repro mam jen 2+1.Zatim jsem poridil do USB a funguje to ale chtel bych interni.Nasel jsem za 1000Kc ale tolik se mi ani zdaleka nechce davat.Vi nekdo o necem?
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition
- esfilip
- Začátečník
-
Re: Obyc zvukovka do PCIe
100% bych to reklamoval. Zaprvé by mě to sralo a za druhé to časem může vzejít v horší problém.
- oneill_sx1
- Začátečník
RMA desky je akorát opruz. V bazaru je ZK Creative X-FI Extreme Audio PCIe.
- smates
- Začátečník
Reklamovat urcite ne,musel bych koupit prozatim jinou desku abych nebyl bez PC.To me vyjde levneji ta zvukovka.
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition