Obyc zvukovka do PCIe

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
smates
Začátečník
Začátečník

Obyc zvukovka do PCIe

Příspěvek od smates »

Nejak mi blbne zvukovka na nove desce,vyndavat se mi to nechce na reklamacku tak potrebuju levnou zvukovku do PCIe protoze PCI deska uz nema.Staci mi nejobycejnejsi co je nic na tom nedelam jen Skype a hry a repro mam jen 2+1.Zatim jsem poridil do USB a funguje to ale chtel bych interni.Nasel jsem za 1000Kc ale tolik se mi ani zdaleka nechce davat.Vi nekdo o necem?
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
esfilip
Začátečník
Začátečník

Re: Obyc zvukovka do PCIe

Příspěvek od esfilip »

100% bych to reklamoval. Zaprvé by mě to sralo a za druhé to časem může vzejít v horší problém.
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

RMA desky je akorát opruz. V bazaru je ZK Creative X-FI Extreme Audio PCIe.
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

Reklamovat urcite ne,musel bych koupit prozatim jinou desku abych nebyl bez PC.To me vyjde levneji ta zvukovka.
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“