Zdravím,
uvažuji o koupi nové grafické karty pro 3 fullhd monitory. Otázka je taková: 2x SLI gtx 760 nebo jedna 770ka? Samozřejmě, že bych ty dvě 760ky nakupoval najedou, pouze časem.
Na toto téma jsem přečetl už mnoho článků, ale pořád v tom nemam jasno.
Hmm, ne prostě to nepůjde dobře tak jako tak. 770 4GB by měla více paměti ale zase nemá dost velkej výkon aby to utahla. Pojede to ale hrraní na 3 monitorech najednou tak leda na nišší detaily.
Ty napíšeš chci hrát na třech full HD monitorech což je dost extrémismus a pak nemůžeš investovat do grafiky, to nejde do sebe.
Pokud chceš hrát na jednom a zbylé budou jen přídavné monitory pro jinou činnost, bude to ok a můžeš zůstat třeba u jedné 760tky 2GB.
Ano pokud SLI 760tek tak jen 4GB modely, ale SLI je prostě špatnej AFR rendering terej nepřidává zdaleka tolik plynulosti kolik by měl. Proto se do ALI zpravdla chodí až když neni žádné silnější GPU na trhu. A ALI se pak zkládá z těch nejsilnějších GPU na trhu. Vše pod tim je hovadiny protože SLI ze slabších GPU ač by mohlo vygenerovat více průměrných FPS jak jedno větší GPU, v plynulosti na tom v praxi prostě bude hůře.
A co prostě obyčejná GTX780 6GB (EVGA ACX) verze co má vyjít? Sice to bude dražší než 2x GTX760 4GB, ale zároveň na tom hry pojedou lépe - žádné AFR, ale singl čip!
Snixor píše:Zdravím,
uvažuji o koupi nové grafické karty pro 3 fullhd monitory. Otázka je taková: 2x SLI gtx 760 nebo jedna 770ka? Samozřejmě, že bych ty dvě 760ky nakupoval najedou, pouze časem.
Na toto téma jsem přečetl už mnoho článků, ale pořád v tom nemam jasno.
Za odpověď děkuji
Skusime to inak ,
volis hranie na 3 fullhd a nemas prachy ?
Pana Boha chlape
___
take moje odporucanie:
SLI a CF sa riesi iba v pripade, ak neni na trhu vykonovo porovnatelne jednocipove riesenie