WIFI adaptér - šušťanie reproduktorov

Vše kolem bezdrátových sítí - WiFi, atd.

Moderátor: Don

Odpovědět
RoMi_
Nováček
Nováček

WIFI adaptér - šušťanie reproduktorov

Příspěvek od RoMi_ »

Zdravím,
nedávno som si zakúpil wi-fi adaptér
TP-LINK TL-WN822N. Pred tým som mal TP-LINK TL-WN422GC.
Jedná sa o to, že, wi-fi adaptér, alebo teda jeho ovladače spôsobujú cukanie, šušťanie a všelijaké pazvuky v reproduktoroch, najhoršie je, že na subwooferi to je poznať aj na 5 metrov.
Adaptér by mal byť kompatibilný ako s Windows 8/8.1, tak aj s Windows 7, robí to na obidvoch.

Pri zapínaní, vypínaní počítača a keď otvorím list WI-FI sietí
Myslím tým toto:
Obrázek
tak to vydáva zvuk, ako keď štartuje motorka, tak na 2 sekundy.
Skúšal som odinštalovať ovladače tohto wi-fi adaptéru, odpojiť a zapojiť starý, či robí to isté, nerobí, ide v pohode. Základnú dosku mám ASUS F2A85-V PRO, ak by bolo treba, za rady budem vďačný.

Mimochodom, keď sme u tej wifiny, u Xbox-u 360 mi vypadáva internet, no nerobilo to, môže sa jednať o poruchu xboxu? Ale skôr dávam väčšie šance poruchy routeru, pretože mi facebook načíta 15 sekúnd.
Denko
Začátečník
Začátečník

Re: WIFI adaptér - šušťanie reproduktorov

Příspěvek od Denko »

Skúsil by som to dať na reklamáciu, či to nie je len vadný kus.
PC: Intel Core i5 4670K 4,2GHz + SilentiumPC Fera 3 HE1224, MSI Z87 G41 PC Mate, GIGABYTE nVidia GeForce GTX 970 G1 4G, Crucial Ballistix Sport 8GB DDR3 1600 CL9, Seagate Barracuda 7200.14 1TB, Samsung SH-224DB, Seasonic SS-500ET-T3, Zalman Z3, Windows 10 Pro 64bit
Príslušenstvo: A4tech Bloody B120, SteelSeries Rival, SteelSeries QcK+, Genius SW-HF 2.1 1700, Samsung SyncMaster 2232BW, Xbox 360 Controller
Mobil: Huawei Honor 10 Lite Blue 64GB
Odpovědět

Zpět na „Bezdrátové sítě“