Zmizelá složka
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- mir77
- Začátečník
Zmizelá složka
Připadám si trochu jak Alenka v říši divů. Včera večer sedím u PC, učím se na dnešní zkoušku a najednou koukám na bublinu z traye od uTorrentu "chybějící soubor" nebo něco v tom smyslu. Říkám si, co to sakra? Kouknu na disk a celá složka Filmy je v háji. Zmizela, jako by se nechumelilo.
SMART i Checkdisk jsou v pořádku, Recuva najde hromadu smazaných souborů, ale to co bylo v té složce ne.
Ne, že bych tam měl něco úplně zásadního. Filmy, které si chci nechat, a data obecně, odehrávám na jiné disky. Ale pokud se to stalo jednou, může se to stát znovu a já jsem tak nějak bezradnej jak v obnovení dat, tak hlavně v nalezení příčiny tohoto problému.
Poradí mi někdo?
SMART i Checkdisk jsou v pořádku, Recuva najde hromadu smazaných souborů, ale to co bylo v té složce ne.
Ne, že bych tam měl něco úplně zásadního. Filmy, které si chci nechat, a data obecně, odehrávám na jiné disky. Ale pokud se to stalo jednou, může se to stát znovu a já jsem tak nějak bezradnej jak v obnovení dat, tak hlavně v nalezení příčiny tohoto problému.
Poradí mi někdo?
Dell Inspiron 7720, HP Compaq 6530b
- RendyCZE
- Žlutá karta Bazar
-
Re: Zmizelá složka
Vir ?
- mir77
- Začátečník
Zdá se, že ne. Ale i kdyby, tak se mi nezdá, že by ty soubory byly nedohledatelný ve smazaných.
- RendyCZE
- Žlutá karta Bazar
-
před nedávnem jsem toto rešil taky, pro mě bylo jednoduší přeinstalovat pc (komplet aj format), než abych musel hledat příciny.
viry byla první věc co mě napadla, ale kyž 3 antiviry nic nenašlo tak sem to radši přeinstaloval
viry byla první věc co mě napadla, ale kyž 3 antiviry nic nenašlo tak sem to radši přeinstaloval
- mir77
- Začátečník
No já mám právě čistej systém. Před měsícem mi umřelo SSD, tak jsem reklamoval, úspěšně dostal nové a teĎ se mi ztrácí data z plotnového Jako fakt nechápu...
- sova
- Nováček
-
Možná sis nechtěně klepl na delete. Někam to přesunul. A nebo je něco mezi nebem a zemí
- AllowedCry
- Mírně pokročilý
A uvolnilo se ti misto na HDD?
Ryzen 5800X3D || GB B450 GX || 32GB @ 3600Mhz cl16 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 288E2A + Philips 48OLED707.
- mir77
- Začátečník
Zapomněl jsem napsat řešení. Už jsem to chtěl tenkrát smáznout a pak jsem objevil hledaný soubory přesunutý někam bůh ví kam. Jak k tomu došlo nechápu