Google chrom vyhledávání

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
SwennCZ
Začátečník
Začátečník

Google chrom vyhledávání

Příspěvek od SwennCZ »

Dobrý den, přeinstaloval jsem windows vše klape jak má :) stáhnul jsem si google chrom a hned první problém facebook a ostatní internetové stránky zatím fungujou. Ale teď jsem si chtěl stáhnout film z portálu czshare.cz/sdílej.cz ale nahoře pod vyhledávací lištou mi to napíše ( Nelze přidávat aplikace, rozšíření a uživatelské skripty z toho webu ) a stáhne se mi malý soubor s názvem addon / také mohu dát další informace a odkaz mě přesměruje na tuto stránku https://support.google.com/chrome_webst ... rning&rd=1
kde jsem vyzkoušel jít do nástrojí rozsíření a ten soubor který se mi stáhnul (adon) přesunout do tabulky něco se mi tam přidalo ale na stránku se stále nedostanu.
Budu rád za každou radu ( jinak javu mám nainstalovanou adobe flash player taky)
KubaCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Google chrom vyhledávání

Příspěvek od KubaCZ »

Vyzkoušeno v Chrome na dvou různých PC a ani na jednom mi to nic nepíše. Máš nejnovější verzi?
Spring
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spring »

Chrome s sebou prinasi integrovany flash a nepotrebujes resit flash od Adobe, protoze Chrome ho stejne nepusti.
Co popisujes je chovani Omnibox (OpenSearch), pricemz dochazi k blokaci zavadneho/chybneho "vylepseni" browseru tretich stran = spravne chovani. Druhou pricinou byvaji samotne extensions nebo nastaveni, ktere blokuji nestandardni, lepe receno zpraseny obsah, se kterym se potykaji browsery posledni desetileti.
"If it moves, compile it. If it moves too quickly, don't mark it stable. If it stops moving, drop it. It's not like your processor has anything better +to do" ... Gentoo
SwennCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SwennCZ »

a řešení ? na stránky se dostanu chci stáhnout film kliknu stahuj a zase mi to stahuje jenom ty adony a nic :/
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“