problém se sítí

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
markriz
Nováček
Nováček

problém se sítí

Příspěvek od markriz »

asi před třemi dny jsem zjistil,že mám problém cokoliv stáhnout. Po několika sekundách od začátku stahování vše jede, ale pak stahováni zatuhne ještě párkrát se rozjede a nakonec zatuhne úplně. Stránky můžu otevírat v pohodě jen nic táhnout zkoušel jsem různé servery pořád stejné. Jsem připojený přes Wi-fi pod střechou AP dole routr (zkoušeno i bez něj-nemá vliv) antivir negativní ( avast system Win XP pro) zkoušel jsem i čerstvě nainstalovaný jiný comp (win Xp home) s i bez routru pořád stejné. Nainstalovaný Kerio personal firewall (zkošel jsem vypnout odinstalovat - nemá vliv).Vše fungovalo bez problémů cca 3 měsíce! Díky za případné rady!
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

nezkousel si providera, jestli neni na lince velka chybovost?
zkus spustit z prikazoveho radku "ping adresa -t" , muzes pridat i parametr "-l cislo" (velikost paketu v bajtech), tim muzes zhruba zjistit ztratovost spojeni
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
pepa.02
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepa.02 »

podle me za to muze provaider. da se to zjisti vcelku jednoduse. But to ma udelany ze po urcitym case spadne rychlost a nebo po stahlej datech. Skus treba v totalcomandru neco stahovat a sleduj jestli ti to klesne vzdy po stejnejch stahlej megach, nebo case.
markriz
Nováček
Nováček

Příspěvek od markriz »

ping jede v pohodě už jsem zkoušel a omezení dat nemám. Mluvil jsem se správcem mám zkontrolovat konektor na anténě jestli do měl nezateklo. uvidím odpoledne. Dám vědět
markriz
Nováček
Nováček

už to jede

Příspěvek od markriz »

popravdě, ale nevím co se stalo jen jsem v konfiguraci síťové karty upřesnit povolil podporu IEEE 802.? a ted nevím co dál. Zajímavé je jen na jednom z pc a jedou obě druhé tu volbu vůbec nemá
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“