problém se sítí
Moderátor: Don
- markriz
- Nováček

-
problém se sítí
asi před třemi dny jsem zjistil,že mám problém cokoliv stáhnout. Po několika sekundách od začátku stahování vše jede, ale pak stahováni zatuhne ještě párkrát se rozjede a nakonec zatuhne úplně. Stránky můžu otevírat v pohodě jen nic táhnout zkoušel jsem různé servery pořád stejné. Jsem připojený přes Wi-fi pod střechou AP dole routr (zkoušeno i bez něj-nemá vliv) antivir negativní ( avast system Win XP pro) zkoušel jsem i čerstvě nainstalovaný jiný comp (win Xp home) s i bez routru pořád stejné. Nainstalovaný Kerio personal firewall (zkošel jsem vypnout odinstalovat - nemá vliv).Vše fungovalo bez problémů cca 3 měsíce! Díky za případné rady!
- Dony
- Středně pokročilý

nezkousel si providera, jestli neni na lince velka chybovost?
zkus spustit z prikazoveho radku "ping adresa -t" , muzes pridat i parametr "-l cislo" (velikost paketu v bajtech), tim muzes zhruba zjistit ztratovost spojeni
zkus spustit z prikazoveho radku "ping adresa -t" , muzes pridat i parametr "-l cislo" (velikost paketu v bajtech), tim muzes zhruba zjistit ztratovost spojeni
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - pepa.02
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- markriz
- Nováček

-
- markriz
- Nováček

-
už to jede
popravdě, ale nevím co se stalo jen jsem v konfiguraci síťové karty upřesnit povolil podporu IEEE 802.? a ted nevím co dál. Zajímavé je jen na jednom z pc a jedou obě druhé tu volbu vůbec nemá