Zdravím, odchází mi notebook a poohlížím se po jineném a zasekl jsem se u výběru rozlišení.
je lepší v dnešní době stále ještě pořizovat noťasy s 1366x768 nebo se vyplatí zainvestovat do 1920x1080?
Noťas používám na práci, filmy a hraní her.
jaké rozlišení se více vyplatí
Moderátor: Don
- spinder
- Nováček
-
- Caderom
- Začátečník
Re: jaké rozlišení se více vyplatí
1366x768 bych určitě nebral, za sebe vidím ideál v 1600x900 (nebo 1440x900, ale to mají zřejmě jen MacBooky).
- orgasmic
- Začátečník
-
To je tak nemozny dotaz ![Happy :D](./images/smilies/happy.gif)
Kolik chces investovat? Co hrajes za hry?
![Happy :D](./images/smilies/happy.gif)
Kolik chces investovat? Co hrajes za hry?
Asus Rog Strix G18
- SoldierKopi
- Nováček
-
Spis jakou uhlopricku bys chtel ? Ale myslim ze odpoved je jasna. Mensi rozliseni nez 1680x... nebo kolik to je-nebrat ! Ja mam u 15 palcu 1680x1050 a je to akorat. Kdyz vidim u nekoho mensi tak to je hruza. Pro praci skoro nepouzitelny. Nadruhou stranu fullhd je podle me zbytecny...mozna kdybys mel nejakej 18,19 palcu ntb ale to uz jsou hrozny kravy ![Very Happy :-D](./images/smilies/biggrin.gif)
A vubec,nejlepsi co muzes udelat tak to je zajit si do nejakyho vetsiho elektra kde jsou ntb vystaveny a muzes si s nima hrat. To bych bejt tebou udelal a uvidis co ti nejvic sedne![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Very Happy :-D](./images/smilies/biggrin.gif)
A vubec,nejlepsi co muzes udelat tak to je zajit si do nejakyho vetsiho elektra kde jsou ntb vystaveny a muzes si s nima hrat. To bych bejt tebou udelal a uvidis co ti nejvic sedne
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
- orgasmic
- Začátečník
-
Tak na 15.6 je ideal FullHD, ale zase to chce vykonnou grafiku, co ty hry utahne.
Asus Rog Strix G18
- spinder
- Nováček
-
Orgasmic: za to může ta alergie
Jinak cenu kolem 20 tisíc(18-23k), konfigurace Intel/nVidia hry hraju RPG/sandbox/mmorpg většinou, sem tam střílečku.
Jinak notebook 15.6' protože ho nosím do školy. S tím "ošaháním" to nemohu moc posoudit protože elektra v okolí mají noťasy pro reklamní účely: buď tam běží spot a nejde vypnout/je vypnut/ nebo nemá aktivní win8![Sad :(](./images/smilies/unhappy.gif)
(PS: líbí se mi řady Z a Y od lenova
)
![Happy :D](./images/smilies/happy.gif)
Jinak cenu kolem 20 tisíc(18-23k), konfigurace Intel/nVidia hry hraju RPG/sandbox/mmorpg většinou, sem tam střílečku.
Jinak notebook 15.6' protože ho nosím do školy. S tím "ošaháním" to nemohu moc posoudit protože elektra v okolí mají noťasy pro reklamní účely: buď tam běží spot a nejde vypnout/je vypnut/ nebo nemá aktivní win8
![Sad :(](./images/smilies/unhappy.gif)
(PS: líbí se mi řady Z a Y od lenova
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)