win98+avg
- tnema
- Začátečník

win98+avg
známej má win98 a mel tam AVG, tuším 5.0, ten natrvrdo odmazal
a při nastartování stroje mu to háže hlášky že dva soubory avg neznám název) s příponou .vxd tym chybí, at to odinstaluje či je problém v system.ini filu.
Odinstaloval jsem to, prošel registr, dal pryč a furt mu to tam háže tu hlášku.
98-čky neznám a tudíž prosím o radu jak na to.
a při nastartování stroje mu to háže hlášky že dva soubory avg neznám název) s příponou .vxd tym chybí, at to odinstaluje či je problém v system.ini filu.
Odinstaloval jsem to, prošel registr, dal pryč a furt mu to tam háže tu hlášku.
98-čky neznám a tudíž prosím o radu jak na to.
ntb alzabook/rtx3070
- Lemra
- Čestný člen

Můžeš zkusit AVG znovu nainstalovat a poté regulerně odinstalovat. Protože však kompletní odinstalaci podporuje až verze 7.0 (podle ohlasů - osobní zkušenost s tímto shitem nemám), bude nutno v případě instalace verze starší odstranit ze správce zařízení AVG skrytý drivery a z registru jejich spouštěcí klíče.
U win 98 se AVG (pokud se dobře pamatuju) zaváděl z DOSu, takže projdi i soubory autoexec.bat a config.sys.
Pokud se Ti nebude dařit, ze stránky http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=14269 si stáhni HiJackThis, proskenuj počítač (nic nemaž!) a výpis z logu postni sem nebo někomu z modů na mail.
U win 98 se AVG (pokud se dobře pamatuju) zaváděl z DOSu, takže projdi i soubory autoexec.bat a config.sys.
Pokud se Ti nebude dařit, ze stránky http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=14269 si stáhni HiJackThis, proskenuj počítač (nic nemaž!) a výpis z logu postni sem nebo někomu z modů na mail.
- tnema
- Začátečník

autoexec + config
autoexec i v¨config jsem prosel , dal jsem avg pryc a stejne zase nic
a jak rikas kdyz tam hodim treba 6 či 7 a instaluju a dam hned pryc, tak myslim ze to nepomuze, protoze ten ta 5.0 se instalovala z dosu,
hijaks znam jeste to zkusim a pak dam vedet
a jak rikas kdyz tam hodim treba 6 či 7 a instaluju a dam hned pryc, tak myslim ze to nepomuze, protoze ten ta 5.0 se instalovala z dosu,
hijaks znam jeste to zkusim a pak dam vedet
ntb alzabook/rtx3070
- Dony
- Středně pokročilý

- tnema
- Začátečník

zatím nic
takže jen pro upřesnění jedná se o AVG 6.0
znovu jsem prošel autoexec i config, i system.ini, na kterej se to furt odvolává, a nic. Konkretně to po spuštění háže hlášku že to mám bud odistalovat či projít file system.ini, a že mu chybí AvgCore.vxd a AvgFsh.vxd. Hijakcs sem na té šumce vůbec nespustil, chyběla mu náka knihovna(dll), tak sem zkusil regcleaner, tam sem dal pryč klíče který se odvolávaly na grisoft, a po restartu opět ta stejná hláška.
Sice vo nic nejde, ale už mě to štve
, že to nejde dát pryč.
znovu jsem prošel autoexec i config, i system.ini, na kterej se to furt odvolává, a nic. Konkretně to po spuštění háže hlášku že to mám bud odistalovat či projít file system.ini, a že mu chybí AvgCore.vxd a AvgFsh.vxd. Hijakcs sem na té šumce vůbec nespustil, chyběla mu náka knihovna(dll), tak sem zkusil regcleaner, tam sem dal pryč klíče který se odvolávaly na grisoft, a po restartu opět ta stejná hláška.
Sice vo nic nejde, ale už mě to štve
ntb alzabook/rtx3070
- Lemra
- Čestný člen

- Návštěvník
-
- tnema
- Začátečník

?
Anonymous píše:Lemra píše:Ještě se podívej do win.ini a textového řetězce /quote]
win.ini zkusím a řetězec sem zkoušel - nic potvůrka.
Jinak sem tam zkoušel nainstalovat avg 7.0 a taky nešlo.
No nic, uvidím, díky.
?????
MAJNE
ntb alzabook/rtx3070
- LaRosse
- Nováček

Je to podle mě dost jednoduchý
Start, potom Spustit a napiš msconfig a záložka Statické ovladače VxD a odklikni ty, co ti hlásí, že chybí. Mělo by to pak být v pohodě.