1. Update uCode for new Anniversary Edition CPU support.
2. Enhance accuracy for DRAM frequency.
3. Enhance security setting.
4. Enhance compatibility for ASUS ThunderboltEX II series cards.
5. Enhance stability for OC profile function.
6. Enhance legacy storage support for the RAID wizard in EZ Tuning Wizard function.
7. Change “Next Boot after AC Power Loss” setting to speed up PC boot time.
8. Update WOL function
mam tu Mark2 verzi a nejak me nechodi ten software od desky, co byl na CD
viz treba TurboLAN a to String not found,je to uplne cistej system,nova instalace a reinstal programu jsem zkusil,co s tim?
a stejne tak thermal radar 2,co jsem udelal pri instalaci spatne?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
ano,jen jedna sitovka (teda jen 1 dira pro sitovej kabel) a v ni to mam zastrceny,po zapojeni a nainstalovani windows nesel internet,az kdyz jsem tam nahodil ty drivery k sitovce z cd,tak naskocil
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
nedal jsem to dokupy,napsal jsem na support,at to resej oni...oni maji i ceskej support co? jsem to tam nasmolil anglicky a koukam,ze je pulka popisu desky(co jsem vybiral v anglictine,jako revize,popisky atd) v cestine...
jeste bych se chtel zeptat na nejaky senzory,co ukazuje thermal radar viz http://www.imghosting.cz/images/58Bez_n_zvu.png ty pravdepodobne nemam pripojeny,jak na to tak koukam(nechce se me vytahovat a rozebirat case,usuzuju dle software) ale u desky nic z tech kabelu-senzoru nebylo,to se dokupuje extra?
Když pak mrkneš na Mark1, tam už je mají přibalené. Ještě s tím softwarem by něco mohl vědět Polki, on řešil jakési softwarové konflikty s Gryphonem...
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
jeste mam dotaz ke zvukovce - driver nainstalovan a v control panelu spravne ukazuje pripojeny repro v zelenym konektoru,jenze ja prevazne pouzivam sluchatka (tactic sigma 3d s usb zvukovkou),jak to mam udelat,aby hraly repraky,kdyz tam mam pichnutou tuhle zvukovku se sluchatkama? jde to nejak softwarove "prepnout" nebo musim pokazdy pod stul a usb zvukovku odpojit?
jeste mam dotaz ke zvukovce - driver nainstalovan a v control panelu spravne ukazuje pripojeny repro v zelenym konektoru,jenze ja prevazne pouzivam sluchatka (tactic sigma 3d s usb zvukovkou),jak to mam udelat,aby hraly repraky,kdyz tam mam pichnutou tuhle zvukovku se sluchatkama? jde to nejak softwarove "prepnout" nebo musim pokazdy pod stul a usb zvukovku odpojit?
Tuhle konfiguraci s přesně stejnýma sluchátkama má člověk kterýmu spravuju PC. Je nutný ve zvuku vybrat výchozí zařízení : Start=> ovldádací panely => zvuk => přehrávání=> výchozí zařízení.....zvolíš co má přehrávat zvuk....problém vyřešen, otázkou je, jestli neni rychlejší tu zvukovku z toho usb vytáhnout. Souběžnej chod zařízení nevim proč nefunguje. Osobně mám také Tactic sigmy ale tu USB úchylárnu fakt nepoužívám a provozuju je přez X-Fi Titánium, který umí souběžně front panel i zadní výstup, nehledě na kvalitu vystupního signálu.