Clicker asistent
- termixnator
- Začátečník

-
Clicker asistent
Ahoj chtel jsem se zeptat jestli neznate nejaky program ktery dokaze na mysi ktera nema tlacitko pro double click udelat jeho nahradu (spustit ji na klavesnici napriklad F2 a po mackani na Leve tlacitko mysi by to simulovalo double click), idealne v tom programu mit i asistent pro leve tlacitko kde by se dala nastavit doba za kterou se leve kliknuti prerusi i kdyz budu to tlacitko drzet. Potrebuju takovej herni asistent. Hledal jsem po netu a samej autoclicker kde se double click a delay dal nastavit ale spoustet jednou klavesou coz ja nechci chci jen asistenta ne uplnou nahradu
Predem diky vsem.
- termixnator
- Začátečník

-
Re: Clicker asistent
Nikdo nezna zadny program pro simulaci dvoukliku ?
- LoCo99
- Začátečník

microsoft itelitype nebo tak nějak se to jmenuje, můžeš si nastavit funkci klaves a přiřadit jim makro
aspon teda když máš klavesnici microsoft
aspon teda když máš klavesnici microsoft
- Jey
- Středně pokročilý

X-Mouse Button Control
- nejlepší. Zkoušel jsem toho víc. Top byly 2 programy, tento jsem si vybral.
Umí simulovat dvojklik, jiné funkce myši, klávesové zkratky.
Já jsem si pomocí něj třeba vypnul tlačítka na myši pro historii v prohlížeči (zpět, vpřed), která jsem neustále omylem mačkal a mačkám doteď. Jako bonus umí ukládat a obnovovat pozici ikon na pracovní ploše (hodí se).
- nejlepší. Zkoušel jsem toho víc. Top byly 2 programy, tento jsem si vybral.
Umí simulovat dvojklik, jiné funkce myši, klávesové zkratky.
Já jsem si pomocí něj třeba vypnul tlačítka na myši pro historii v prohlížeči (zpět, vpřed), která jsem neustále omylem mačkal a mačkám doteď. Jako bonus umí ukládat a obnovovat pozici ikon na pracovní ploše (hodí se).
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).