DVD/RW/R9 PIONEER DVR-108 a ochrany proti zkopírování

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

DVD/RW/R9 PIONEER DVR-108 a ochrany proti zkopírování

Příspěvek od Bathory »

Na CDR jsem se dočetl, že tahle mechanika neumí vypálit SafeDisk 3.20.022. http://www.cdr.cz/a/11903/10
Že prý si EFM dekodér s nekorektními bitovými kombinacemi novějších verzí Safedisku neporadí.

Nikdy jsem neměl valné mínění o testech pálení ochran z jejich strany a dávám to tady i občas najevo, ale neustále se mi potvrzuje, jako už v minulosti mnohokrát, že ochranám moc nerozumí.
Mohu 100% potvrdit, že PIONEER DVR-108 správně načíst a vypálit SafeDisk 3.20.022 umí!!!
Trvalo to pravda trošku dýl, prvních 10000 vadných sektorů za 40 minut a zbytek za 10, celkem tedy 50 minut, ale kopie je naprosto funkční.

No a tady se taky vyznamenali: http://www.cdr.cz/a/11602/9 8-)
Naposledy upravil(a) Bathory dne sob 13. lis 2004, 16:33, celkem upraveno 2 x.
Bathory
Pupik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pupik »

Tak nechapu proc ty testy delaji, kdyz je neumeji! Nejhorsi je, ze si plno lidi kvuli temto nekorektnim testum mechaniku nekoupi. Jak ma teda clovicek verit tomu co vypada jako slusny test?! Nejhorsi je, ze pak clovicek najde jiny test a tam je "vse" jinak. :wink:
:-)
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

to zalezi aj od kusu napalovacky..tiez sa im mohol dostat do ruk nie prave najlepsi kusok..a este nova verzia F-ware a mechanika ma ine vlastnosti..Pioneer 108D je dobra napalka..
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Nevzpomínám si, že by někdy novější verze oficiálního firmware naučil jakoukoliv vypalovačku vypalovat ochrany a to jsme s kamaráda dřív zkoušeli každou CD/RW, DVD/RW + firmwary, která se nám dostala pod ruku a ochrany moc/vůbec neuměla. Schopnost vypálit nějakou ochranu je především vlastnost chipsetu a potom nastavení vypalovacího programu. No a kus od kusu to může být jiné, ale to zase celkem bezpečně poznáš, že to mizerně pálí i software bez ochrany.
Každopádně, pokud je mechanika v pořádku a má ten správný chipset, je to jen 50% úspěchu, hodně záleží na vypalovacím software a jeho nastavení.

btw: Tak firmware měli oni novější. Já mám verzi 1.06 a mechanika testovaná na CDR v 1.14. :)
Bathory
van Bellen
Začátečník
Začátečník

ja sa nechcem hadat ze prave f-warom to je s tymi chranenymi CDs..len si myslim ze ako niekto uvazuje o kupe napalky ta nech si pozrie aspon 5 testov a potom sa rozhodne.. :wink:
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Však já se taky nehádám, každej říkáme svůj názor ... :) Podívej, tyhle chipsety od NECu neumí audio ochrany a žádnej, ani sebelepší firmware je to nenaučí, takhle to prostě je.
Bathory
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Dělal jsem další pokusy, takže tady jsou výsledky:

Bad Sectors, Safe Disc 2.80.11, Safe Disc 2.90.40, SecuRom 4.84.71.0002 ... všechno v pohodě načteno a vypáleno. Doba načítání je trošku delší než jsem zvyklej od TEAC CD W-540E, ale každá kopie byla 100% funkční. :-D

Jinak mi to nedalo a vyzkoušel jsem ten novej Safe Disc 3.20.022 taky na svým starým dobrým a již zmiňovaným TEACu CD-W540E a kopie byla i zde naprosto v pořádku. Jenom to načítání trvalo asi o 15 minut míň. :)
Bathory
van Bellen
Začátečník
Začátečník

tak mali v tom teste vadny kus asi..ja planujem kupit ten pioneer a budem
nasr..y ked mi nepojdu palit tie chranene :-D

inak ktora dvd napalka je teraz asi najlepsia?uvazujem medzi pioneer a plextor (a ten plextor nema DL tak sa viac priklanam k pioneeru)
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Tomu nevěř, oni to prostě neumí. V každý druhý recenzi maj v testech ochran napsáno spoustu nesmyslů. Mít vypalovačku schopnou číst a pálit ochrany je jen 50% úspěchu, (to už jsem někde psal ...) když neumí používat správný software, respektive ho dobře nastavit, tak jim to je houby platný.
Ona ani kombinace Profiler+Alcohol nebo CloneCD nemusí vždy platit a taky neplatí!

Koukni se jim na tu recenzi NEC ND-3500A. Tam SafeDisk 3.20 údajně šel a zase nešla starší verze ... tohle je strašná blbost a každý, kdo do ochran trochu dělá, by ti to potvrdil.

Řekněme, že si s tím nedaj takovou práci, zkusej svoje osvědčený nastavení, ono nevyjde a šup s ním do recenze, protože jinak optikám rozumí jako málo kdo v tomhle státě ... :wink:
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“