Ahoj.
Znamy mi donesl notas na preinstalaci, kdyz neslo najet do Windows, coz opravdu neslo a delalo to nejakou paseku. Kdyz jsem to chtel preinstalovat tak u instalaci se mi zdalo, ze jak sem formatoval disk a vytvarel oddily vsechno trvalo strasne dlouho, kdyz uz se mi pak podarilo to instalaci spustit, tak to pri nejakych % ted nevim kolik napsalo chybu [Chyba: 0x8007045D]. Kdyz jsem to zkusil na druhy pokus, tak se to zaseklo asi na 20% a zastavilo se (po 2 hodinach porad 20%) a kdyz jsem pak zkousel dal tak se mi dokonce stalo, ze jak jsem chtel vymazat oddil tak mi to napsalo Odstranění vybraného oddílu se nezdařilo. [Chyba: 0x8007045D] a nedalo se nic delat. Zkousel jsem to instalovat z dvou ruznych DVD a nic. Windows je original. Nevi nekdo co by se s tim dalo delat nebo HDD je KO?
Pridavam jeden screen, ktery se mi podarilo vyfotit.
http://oi62.tinypic.com/2nge9dz.jpg
Diky za odpovedi
Problem s preinstalaci notebooku
Moderátor: Don
- bublajz
- Nováček
-
- orgasmic
- Začátečník
-
Re: Problem s preinstalaci notebooku
Jedine muzes zkusit bud jiny disk nebo tento pripojit jinde a otestovat treba HDTunem.
Asus Rog Strix G18
- bublajz
- Nováček
-
No jiny disk bohuzel nemam do notebooku a kdyz jsem ten chtel pripojit do svojeho PC tak mi s nim PC vubec nenajede a odpojim a vsechno jede ok
- markro
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Stahnout treba hirensboot cd. Jsou na nem diagnosticke programy na kontrolu disku vsech vyrobcu. Nebo ze stranek vyrobce disku stahni soft na kontrolu. Ale nejrychlejsi je disk pripojit pres usb a podivat se na neh v jienm pc treba hdtunem nebo crystal disk infem
- <big>lama
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
má ten disk SATA? tak ho připoj k běžícímu PC a uvidíš jestli najede nebo ne
nejaky novejsi iPhone a novejsi Macbook
- *obelix*
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
má určitě satu ... koukni na ten screen - připoj to ke kompu a zkus instal na něm ... doporučuju ostatní disky odpojit aby ses nesplet apod...
Kdo neskáče není Čech, tak mi skoč pro pivo a nevejrej!