jaké mi doporučíte

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
JackCz
Začátečník
Začátečník

jaké mi doporučíte

Příspěvek od JackCz »

Ahoj, tak jsem po dlouhé době opět na rozhodování jaké sluchátka, zatím jsem jen na špuntových od mobilu, ale je to hrůza :D mám tu 3 sluchátka, které by jste mi doporučili ? chci hlavně, abych neslyšel okolní zvuky, dobré na hry, poslech hudby, filmy atd....

http://www.czc.cz/porovnat?code=101171& ... ode=145376
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: jaké mi doporučíte

Příspěvek od CageJ »

Vyhodit Genius, 405g na hlave to nie :) . Za mna asi Logitech kvoli 3yr zaruke, skoda, ze nemozem najst vahu..
Ten Genius ale nevyzera zle, cez USB a 8 kanalovy zvuk..

EDIT: Logitechy by mali mat cca 285g..

Ak by si mohol priplatit, asi tieto : http://www.czc.cz/logitech-gaming-heads ... 97/produkt .. ak nie, tak tie 230
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1
iPhone 12 Pro 128GB
JackCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JackCz »

Nad těma, které si navrhl jsem taky uvažoval, ale nevím jestli to má cenu do toho jít, za 2k sluchátka hmmm takže zatím se rozmýšlím mezi asus a logitech :(

edit: no a ještě jsem se chtěl zeptat, odhluční okolní zvuky dostatečne ty logitechy ??
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

Podivej se do dalsich temat, ale osobne bych nevybral ani jedny. Se zvukem a natoz kvalitnim to za ty penize nema nic spolecneho.
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

ne vážně se za 2 hodiny nikdo nenašel

zkušenost mam jen s těma logitech, tragický sluchátka to jsou IMHO všechny, jen ty logitech jsou docela dobře zpracovaný a "fungujou", na hraní asi vhodný, rozhodně ne na poslech hudby, ale to žádný takový, což už asi víš když tohle je tvuj X. topic o sluchátkách
JackCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JackCz »

jn, vím, ale tak na reproduktorách mi písničky hrají dobře, a filmy jdou na logitecích jak ? a s asusem nemáš nějaký zkušenosti ?
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

tak nevím na jakej bitrate jseš u filmů zvyklej ale pokud nejde o nějaký 10gb + soubory tak filmy zněj na všem skoro stejně, teda jasně že každý sluchátka hrajou nějak charakteristicky, ale jenom že tohle neni nějak náročná disciplína , na filmy asi OK

pokud nemáš nějaký extra drahý repro a myslíš že hraje dobře (což je samozřejmě dobře, jde o to abys byl spokojenej) tak asi nebudeš mít problem ani s těma sluchátkama, kdyžtak můžeš ještě zkusit šáhnout na ekvalizér
JackCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JackCz »

Ale zase nechci moc utracet za ty sluchatka 2k se mi zda moc, rozbiji se a 2k vite kde... A s tema asuskama nemas nejaky zkusenosti?

Sory ze pisu bez hacku,al jsem na tabletu.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

nemam s nima zkušenosti, z těch 3 jen s těma logitechama

// CageJ - oddelenie OT
JackCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JackCz »

Poradil jsem se s kámošem a asi půjdu do logitechu / asusu, jen bych potřeboval od někoho vědět, jaké jsou, kvalita zvuku, jestli není nějaký šum u těch jack spojů atd....
nikdo teda nemá zkušenosti s těma asuskama??

EDIT: Rozhodl jsem se teda jít do těch Logitechů (G430) chci se zeptat, nevíte někdo o nějakých slevách právě na ně, nechci platit 2k za sluchátka, ale když jinak nepůjde budu muset, předem díky

//CageJ - Pouzivaj tlacidlo EDIT. Upravil som ti to teraz.
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xakrurychle »

ath t500

nevim co porad resite, kazdej kdo se tu pta na sluchatka za cenu 3K, má vyuziti naprosto totozne - hry, hudba, filmy... normalne by to mohli moderatori oznacit jako dulezite - proste do ceny 3K ATH T500, víš AD700, atd atd
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

Za mě jednoznačně Sennheiser. Měl jsem na uších dost jejich modelů, několik jsem jich vlastnil a vlastním, a jsem velmi spokojený s rozsahem, průrazností, ale i komfortem a cenou. Navíc mají hodně právě těch uzavřených a krytých modelů. Která konkrétně těžko radit. Každá mají svá specifika, mírně jiný zvuk. Nutno vyzkoušet. Každopádně na svou velikost mají vždy dospělý silný zvuk a cena adekvátní.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

já bych trošku oponoval, rozhodně ty ath budou přinejmneším držet na hlavě líp :) často slýchám jak senny špatně drží. ale je to preference, takže to beru.

určitě lze najít i mezi senny něco co by tazatel ocenil, nadruhou stranu ty audiotechnicy také vůbec nejsou šlápnutí vedle
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

Tak s tím souhlasím. Opravdu preference, a potvrdím, že Senny nedrží tak dobře. Díky bohu! Třeba Kossy (a další) jsou s tím na pos... Uši a hlava pak booolííí :-)

Každopádně když se detailně neví po čem člověk jde, těžko obecně radit. Všecko to jsou ale dobrá sluchátka, tak snad nikdy nešlápne úplně vedle. Nejlepší nasadit a poslechnout.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
davkol
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od davkol »

Tahle konstrukce od ATH není vhodná pro lidi s malou nebo protáhlou hlavou. Taková sluchátka je vhodné modifikovat. Z hlavy jinak padá všechno s malým přítlakem nebo bez širokého/půleného hlavového mostu (který dneska mimo AKG a HD25/DT1350 prakticky není k vidění).
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

no AKG (obecně) jsou zase hodně analytické a proto si myslím, že by jenebylo vhodné doporučovat, je to taková dle mého vyšší škola zvuku a je třeba se k tomu "doposlouchat"
davkol
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od davkol »

Třeba K240S mají dost líbivý zvuk. Teda ve srovnání s #vintage K240. Krom toho, ATH-AD500/AD700 je taky neutrální jak sviňa (mě určitě nebaví).
CZECHYa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZECHYa »

ATH-T500 mají od začátku července záruku 5 let přímo u našich prodejců při nezměněné ceně, takže o další důvod navíc proč si je koupit.
Core i5 8600K, MSI 5700XT Gaming, Asus Strix Z370-G, 2x8GB Corsair DD4 3200, Noctua NH-D15S, NZXT H400, Schiit Magni 2U + Schiit Modi 2U + Beyerdynamics DT 880 Pro (600ohm), LG LG 27GL850 + AOC 27G2U
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

to je supr věc
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“