http://www.czc.cz/porovnat?code=101171& ... ode=145376
jaké mi doporučíte
Moderátor: CageJ
- JackCz
- Začátečník

-
jaké mi doporučíte
Ahoj, tak jsem po dlouhé době opět na rozhodování jaké sluchátka, zatím jsem jen na špuntových od mobilu, ale je to hrůza
mám tu 3 sluchátka, které by jste mi doporučili ? chci hlavně, abych neslyšel okolní zvuky, dobré na hry, poslech hudby, filmy atd....
- CageJ
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: jaké mi doporučíte
Vyhodit Genius, 405g na hlave to nie
. Za mna asi Logitech kvoli 3yr zaruke, skoda, ze nemozem najst vahu..
Ten Genius ale nevyzera zle, cez USB a 8 kanalovy zvuk..
EDIT: Logitechy by mali mat cca 285g..
Ak by si mohol priplatit, asi tieto : http://www.czc.cz/logitech-gaming-heads ... 97/produkt .. ak nie, tak tie 230
Ten Genius ale nevyzera zle, cez USB a 8 kanalovy zvuk..
EDIT: Logitechy by mali mat cca 285g..
Ak by si mohol priplatit, asi tieto : http://www.czc.cz/logitech-gaming-heads ... 97/produkt .. ak nie, tak tie 230
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
- JackCz
- Začátečník

-
Nad těma, které si navrhl jsem taky uvažoval, ale nevím jestli to má cenu do toho jít, za 2k sluchátka hmmm takže zatím se rozmýšlím mezi asus a logitech 
edit: no a ještě jsem se chtěl zeptat, odhluční okolní zvuky dostatečne ty logitechy ??
edit: no a ještě jsem se chtěl zeptat, odhluční okolní zvuky dostatečne ty logitechy ??
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
Podivej se do dalsich temat, ale osobne bych nevybral ani jedny. Se zvukem a natoz kvalitnim to za ty penize nema nic spolecneho.
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- LoCo99
- Začátečník

ne vážně se za 2 hodiny nikdo nenašel
zkušenost mam jen s těma logitech, tragický sluchátka to jsou IMHO všechny, jen ty logitech jsou docela dobře zpracovaný a "fungujou", na hraní asi vhodný, rozhodně ne na poslech hudby, ale to žádný takový, což už asi víš když tohle je tvuj X. topic o sluchátkách
zkušenost mam jen s těma logitech, tragický sluchátka to jsou IMHO všechny, jen ty logitech jsou docela dobře zpracovaný a "fungujou", na hraní asi vhodný, rozhodně ne na poslech hudby, ale to žádný takový, což už asi víš když tohle je tvuj X. topic o sluchátkách
- JackCz
- Začátečník

-
jn, vím, ale tak na reproduktorách mi písničky hrají dobře, a filmy jdou na logitecích jak ? a s asusem nemáš nějaký zkušenosti ?
- LoCo99
- Začátečník

tak nevím na jakej bitrate jseš u filmů zvyklej ale pokud nejde o nějaký 10gb + soubory tak filmy zněj na všem skoro stejně, teda jasně že každý sluchátka hrajou nějak charakteristicky, ale jenom že tohle neni nějak náročná disciplína , na filmy asi OK
pokud nemáš nějaký extra drahý repro a myslíš že hraje dobře (což je samozřejmě dobře, jde o to abys byl spokojenej) tak asi nebudeš mít problem ani s těma sluchátkama, kdyžtak můžeš ještě zkusit šáhnout na ekvalizér
pokud nemáš nějaký extra drahý repro a myslíš že hraje dobře (což je samozřejmě dobře, jde o to abys byl spokojenej) tak asi nebudeš mít problem ani s těma sluchátkama, kdyžtak můžeš ještě zkusit šáhnout na ekvalizér
- JackCz
- Začátečník

-
Ale zase nechci moc utracet za ty sluchatka 2k se mi zda moc, rozbiji se a 2k vite kde... A s tema asuskama nemas nejaky zkusenosti?
Sory ze pisu bez hacku,al jsem na tabletu.
Sory ze pisu bez hacku,al jsem na tabletu.
- LoCo99
- Začátečník

nemam s nima zkušenosti, z těch 3 jen s těma logitechama
// CageJ - oddelenie OT
// CageJ - oddelenie OT
- JackCz
- Začátečník

-
Poradil jsem se s kámošem a asi půjdu do logitechu / asusu, jen bych potřeboval od někoho vědět, jaké jsou, kvalita zvuku, jestli není nějaký šum u těch jack spojů atd....
nikdo teda nemá zkušenosti s těma asuskama??
EDIT: Rozhodl jsem se teda jít do těch Logitechů (G430) chci se zeptat, nevíte někdo o nějakých slevách právě na ně, nechci platit 2k za sluchátka, ale když jinak nepůjde budu muset, předem díky
//CageJ - Pouzivaj tlacidlo EDIT. Upravil som ti to teraz.
nikdo teda nemá zkušenosti s těma asuskama??
EDIT: Rozhodl jsem se teda jít do těch Logitechů (G430) chci se zeptat, nevíte někdo o nějakých slevách právě na ně, nechci platit 2k za sluchátka, ale když jinak nepůjde budu muset, předem díky
//CageJ - Pouzivaj tlacidlo EDIT. Upravil som ti to teraz.
- xakrurychle
- Začátečník

-
ath t500
nevim co porad resite, kazdej kdo se tu pta na sluchatka za cenu 3K, má vyuziti naprosto totozne - hry, hudba, filmy... normalne by to mohli moderatori oznacit jako dulezite - proste do ceny 3K ATH T500, víš AD700, atd atd
nevim co porad resite, kazdej kdo se tu pta na sluchatka za cenu 3K, má vyuziti naprosto totozne - hry, hudba, filmy... normalne by to mohli moderatori oznacit jako dulezite - proste do ceny 3K ATH T500, víš AD700, atd atd
- crashPC
- Mírně pokročilý

Za mě jednoznačně Sennheiser. Měl jsem na uších dost jejich modelů, několik jsem jich vlastnil a vlastním, a jsem velmi spokojený s rozsahem, průrazností, ale i komfortem a cenou. Navíc mají hodně právě těch uzavřených a krytých modelů. Která konkrétně těžko radit. Každá mají svá specifika, mírně jiný zvuk. Nutno vyzkoušet. Každopádně na svou velikost mají vždy dospělý silný zvuk a cena adekvátní.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- xakrurychle
- Začátečník

-
já bych trošku oponoval, rozhodně ty ath budou přinejmneším držet na hlavě líp
často slýchám jak senny špatně drží. ale je to preference, takže to beru.
určitě lze najít i mezi senny něco co by tazatel ocenil, nadruhou stranu ty audiotechnicy také vůbec nejsou šlápnutí vedle
určitě lze najít i mezi senny něco co by tazatel ocenil, nadruhou stranu ty audiotechnicy také vůbec nejsou šlápnutí vedle
- crashPC
- Mírně pokročilý

Tak s tím souhlasím. Opravdu preference, a potvrdím, že Senny nedrží tak dobře. Díky bohu! Třeba Kossy (a další) jsou s tím na pos... Uši a hlava pak booolííí 
Každopádně když se detailně neví po čem člověk jde, těžko obecně radit. Všecko to jsou ale dobrá sluchátka, tak snad nikdy nešlápne úplně vedle. Nejlepší nasadit a poslechnout.
Každopádně když se detailně neví po čem člověk jde, těžko obecně radit. Všecko to jsou ale dobrá sluchátka, tak snad nikdy nešlápne úplně vedle. Nejlepší nasadit a poslechnout.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
- davkol
- Žlutá karta Bazar

-
Tahle konstrukce od ATH není vhodná pro lidi s malou nebo protáhlou hlavou. Taková sluchátka je vhodné modifikovat. Z hlavy jinak padá všechno s malým přítlakem nebo bez širokého/půleného hlavového mostu (který dneska mimo AKG a HD25/DT1350 prakticky není k vidění).
- xakrurychle
- Začátečník

-
no AKG (obecně) jsou zase hodně analytické a proto si myslím, že by jenebylo vhodné doporučovat, je to taková dle mého vyšší škola zvuku a je třeba se k tomu "doposlouchat"
- davkol
- Žlutá karta Bazar

-
Třeba K240S mají dost líbivý zvuk. Teda ve srovnání s #vintage K240. Krom toho, ATH-AD500/AD700 je taky neutrální jak sviňa (mě určitě nebaví).
- CZECHYa
- Začátečník

ATH-T500 mají od začátku července záruku 5 let přímo u našich prodejců při nezměněné ceně, takže o další důvod navíc proč si je koupit.
Core i5 8600K, MSI 5700XT Gaming, Asus Strix Z370-G, 2x8GB Corsair DD4 3200, Noctua NH-D15S, NZXT H400, Schiit Magni 2U + Schiit Modi 2U + Beyerdynamics DT 880 Pro (600ohm), LG LG 27GL850 + AOC 27G2U
- xakrurychle
- Začátečník

-
to je supr věc