DDR 400mhz mi bezi na 133mhz!! Poradte cim to!!!

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
Jurdy
Nováček
Nováček

DDR 400mhz mi bezi na 133mhz!! Poradte cim to!!!

Příspěvek od Jurdy »

DDR 400mhz bezi na 133mhz. Zkousel jsem to nastavit v biosu,ale mam tam jen moznost 133 a by SPD. Nevim jaka je to znacka desky,ale chipset via KT266/333, Athlon xp2400+....atd. Poradte prosim cim to muze byt popř. co s tim.... Diky
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

kolik mas FSB procesoru (133/266) ? Tenhle cipset stejne podporuje maximalne jen DDR333, takze na 400 ti to nepujde. Pokud nastavis FSB na 166, melo by ti jit 166 i na ramky (DDR333)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Jurdy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jurdy »

fsb jsem se dival mam 133... To zmenim v biosu ze?? Ja se v tom totiz moc nevyznam... :-(
Jurdy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jurdy »

A kdyz zmenim fsb procesoru,nezmeni se nahodou i rychlost procaku?? Co vsechno mam zmenit?? Kdyz tak mi tu hod nejaky navod pro debila...
Jurdy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jurdy »

Tak uz jsem to nasel v biosu, ale nejde tam zmenit ta frekvence sbernice. Nejde to zmenit treba primo na desce???
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

více zde http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=6250&start=0 + manuál k tvojí desce :wink:
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Paměti“