Battlefield Hardline

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Battlefield Hardline

Příspěvek od blaho »

Takze uz pomaly sa zacinaju zbierat nejake nove infa
o pripravovanej gameske Battlefield Hardline

Obrázek

info:

http://games.tiscali.cz/preview/video-z ... det-238637

Battlefield Hardline Leaked Trailer : http://youtu.be/Iu1I_Supvc8
Riku
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield Hardline

Příspěvek od Riku »

No radši si zahraju starej dobrej Counter Strike, než dávat zas prachy za zabugovanej BF3 s pár novými věcmi. Počítám s tím, že každá epizoda toho singleplayeru, který má být jako seriál se bude muset koupit zvlášť jako DLC :lol:
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

A já doufám, že sídlo EA vyhoří do základů spolu se všemi zaměstnanci.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Tak samozrejme aj podla mna posledny Battlefield z ktoreho sme ako komunita padali
do kolien bol BF2 , no aj take BC2 nebolo zle.

Dufam ze ten Hardline bude aspon hratelny ako MP s kamosmi na Teamspeaku
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

Tak tohle mě zclea určitě mine. Nepovedlo se mi prodat origin acc, tak jsem se dneska konečně doklikal na support a poprosil je o smazání účtu :-D BF4+prem + dalších asi 6 her z humble bundle za 3 dny zmizí a já už budu klidný :-) Začal jsem hrát zase CS:S a musím říct, že si to celkem užívám. Je to stará hra, ale světe div se oproti BF4 mám aim a když namířím na hlavu a zmáčknu to tak borec hned po stisknutí tlačítka padá k zemi :-) Oh jak já mám rád fungující hry :-)
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

tak jsem se dneska konečně doklikal na support a poprosil je o smazání účtu :-D BF4+prem + dalších asi 6 her z humble bundle za 3 dny zmizí a já už budu klidný
Uniká mně něco ? :lol:
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Jednoduchý protest proti EA a Originu. Víc takových odbojářů jako je on.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

Frostys píše:Jednoduchý protest proti EA a Originu. Víc takových odbojářů jako je on.
Presne tak je to mysleno. Ja takovou bandu curaku (slusne se je neda nazvat) podporovat nebudu.

Ono me opravdu sere ze jsem utratil 110 euro za hru + premko, ale na rovinu. Bavim se u te hry? Ne nebavim a nutit se to hrat jen skrze to, ze jsem si to kreten koupil a nedal na varovani veteranu z BF3 je holy nesmysl. EA mi penize nevrati. Takze lepsi cely origin splachnout do hajzlu a hry s nalepkou EA pouze sosat piratske verze z NETu.

EA mi dalo docela dost najevo, ze jedna z nejvetsich debilit, kterou muze hrac udelat je zakoupit si hru na originu. Vlastne pozor to neni koupe hry. Kupujete si pouze licenci pro vlastni pouziti...:-)
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Tak samozřejmě právo na to máš si stím dělat co chceš, ale mnohem efektivnější mně příjde to prodat za nějakou rozumnou částku dál, nebo půjčovat lidem klidně zdarma, protože tak má ten protest i nějaká reálný dopad i když malý, míň lidí si koupí přímo novou hru díky tomu, že si zahraje na použitém acc.
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

to jsem zkoušel, ale vzhledem k tomu, že je to proti pravildlům Originu tak to nikdo nechtěl koupit ani za 4 měsíce. A to jsem to chtěl i s premiem prodat za 400Kč... ale zadarmo to fakt nikomu dávat nebudu.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

To, že zrušíš účet je jim úplně u zadku. Klidně se běž upálit před sídlo EA a bude jim to u zadku ještě víc.

Spíš si ten účet mohl někomu darovat, komu by tyhle hry udělaly radost a koho to baví. Nebo třeba udělat nějakou soutěž o ten ACC...

jako chápu, jsou to tvé "pronajaté" hry, ale i tak je to trochu sobecký to radši zničit než darovat, když si to od tebe nikdo nechce koupit...
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

na tom není vůbec nic sobeckého. Podle smluvních podmínek Originu to prodat ani darovat nesmím a dokonce ani půjčovat. Ano šance, že po tobě někdo půjde je prakticky nulová, ale nemám nějak zájem vyhrát jackpot a odsrat to za charitativní projev 8-) Krom toho teď je BF3 zdarma, takže kdo si chce vyzkoušet demoverzi BF4 tak má možnost úplně zdarma :lol:
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

víš co nejhoršího se může stát? že ten acc zabanujou, nic víc, nic míň... ty na tom netratíš vůbec a možná uděláš někomu radost
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

spravne delas,jen houst a vetsi kapky,ale ovecek na originu bude stale dost,bohuzel...BF3 origos bych si rad zahral,ale pouze za predpokladu,ze nebude na originu - protoze i zadarmo s instalaci originu,je to prilis drahy...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

Najhorsia sprava tohto roka a katastrofalny fail. EA potreba mať Battlefield v nazve,.... normalne ma naplo. Herný obsah vykradačka PayDay... Toto je tak neskutocne na hovno ze to ani neviem vyjadrit slovami. Datum vydania nebodaj koniec tohto roka.... gratulujem dalsie 60 eurove hnede smradvale na tanieriku.

Sucasny trend: Cim viac hru podpoorite a cim viac sa jej preda tym skôr hra padne za obet nekalým praktikám, vydavanie pokracovani 1x až 2x za rok a totalny upadok po všetkych smeroch. Čo z toho vypliva? Jedine snad to že musime menej podporovat dobre hry- co je ale pekne na palicu!

Na com sa pracovalo pocas mrznutia BF4 tyzdne po vydani? No na Tejto hluposti! :mrgreen: Este sa pracuje na Star Wars Battlefront a samozrejme buduci rok dalsi Battlefield ako na koni. Najviac ma pobavilo ako v tom videu prezentuju kde vsade sme sa z BF seriou dostali ze do 2. svetovej, Vietnamu atd. a teraz sa dostavame? No do prostredia ktore nema z BF seriou nic spolocne. Naviac sprosta vykradačka. Takze s najvecsou pravdepodobnostou u mna BF skončilo. Nema to cenu, clovek to podpory a dostane akurat facku dalsim Battlefieldom rok čo rok, stare diely vyfakovane neopravene. Skoda reči... je totalne jasne ze EA sa prave pokusa znicit Battlefield a Battlefield= Call of Duty. RIP Battlefield, nech EA zapoji vsetke studia kludne si môžu zazmluvnit aj Crytek a nech vydavaju 5 Battlefield hier za rok!

Howgh
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Battlefield: Hardline predstavuje detaily
Obrázek

:arrow: http://www.sector.sk/novinka/83128/batt ... etaily.htm
Levik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Levik »

Tak dnes se objevilo na internetu nové video na kterém je vidět i Battlelog a jedna z map MP + vozidla policie a atd. Video doporučuji pustit to druhé je to akorát prodloužená verze toho horního kde je více obrázků atd.
http://www.bf-blog.cz/uniklo-10-minut-z ... -hardline/

Spekulace o pravosti videa jestli se opravdu jedná o BF:Hardline nebo o nějáký vtip.
http://games.tiscali.cz/video/nove-zabe ... d-4-238845
Intel Core i5 2500 3,3GHz | Asus P8Z68-V LX | Gainward GTX 560 | DDR3 Zeppelin 2x2GB | Samsung HD 502HI 500GB | CoolerMaster 620W | Thermaltake MX Xaser VI | LG Flatron Wide 20'' |
Levik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Levik »

Další novinky o této serii + trailer na E3 + Datum vydání....

http://www.bf-blog.cz/oficialni-e3-trai ... um-vydani/
Intel Core i5 2500 3,3GHz | Asus P8Z68-V LX | Gainward GTX 560 | DDR3 Zeppelin 2x2GB | Samsung HD 502HI 500GB | CoolerMaster 620W | Thermaltake MX Xaser VI | LG Flatron Wide 20'' |
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

lol dalsi pracka na penize se chysta :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“