Ahoj.
Mám problém pri instalácii Windowsu 7 na Intel SSD disk 520 series 180GB,vie mi prosím niekto poradit kde robím chybu,alebo kde moze byt problem ? Pred cca: rokom som dal znamemu poskladat PC,on mi tam nainstaloval aj Win7 na spomínany SSD disk Intel ,a teraz nastal cas Windows preinstalovat,samozrejme ze som znameho kontaktovat,ale nemozem sa s ním uz dlhsie spojit..Pri instalacii postupujem presne ako som robil vzdy pred tym,len na ine PC, dostanem sa az tam kde je mozne vybrat -.vyber oddielu kam ma Win isntalovat,urcim SSD disk ,ktory pred tym naformatujem,a kdyz dam dalej tak vypise hlasku : System Windows nemoze nainstalovat do vybraneho umiestnenia. Chyba : 0x80300024 , Vie mi prosím niekto pomoc,preco to nejde a ako dalej ?
Ďakujem.
Problem s instalaciou Win7 na SSD disk Intel
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- veducki
- Nováček
-
- _Jesper_
- Začátečník
Re: Problem s instalaciou Win7 na SSD disk Intel
Synopsis:
Windows won't install if following conditions are met:
* More than one SATA hard drive is present.
* Software enumeration of SATA drives yields a different sequence than corresponding SATA ports.
* Partitions exist on drives other than the drive supposed to receive the new Windows installation.
To workaround this problem:
First, unplug all hard drives except the one to have Windows installed at. After that, install Windows. Finally reconnect all previously unplugged hard drives again.
cize odpoj vsetky ostatne disky, nechaj zapojeny len ten kam davas system a mas nadej
alebo si zozen novsiu verziu 7ciek, v novsej by to malo byt vyriesene
Windows won't install if following conditions are met:
* More than one SATA hard drive is present.
* Software enumeration of SATA drives yields a different sequence than corresponding SATA ports.
* Partitions exist on drives other than the drive supposed to receive the new Windows installation.
To workaround this problem:
First, unplug all hard drives except the one to have Windows installed at. After that, install Windows. Finally reconnect all previously unplugged hard drives again.
cize odpoj vsetky ostatne disky, nechaj zapojeny len ten kam davas system a mas nadej
alebo si zozen novsiu verziu 7ciek, v novsej by to malo byt vyriesene
AMD Ryzen R9 7900X | AiO Fractal Lumen S36 aRGB | ASUS ROG Strix X670E - E Gaming Wifi | G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5 32GB AMD EXPO 6000MHz CL30 | NVIDIA MSI RTX 3080 Ti 12GB SUPRIM X | Samsung SSD 870 EVO 500GB 2x | Toshiba P300 2TB 2x | Samsung M2 SSD NVMe 980 PRO 500GB | Samsung M2 SSD NVMe 970 EVO Plus 250GB | SEASONIC Prime PX-1000 Platinum | AOC Q27G2S IPS 1440p 165Hz | Fractal Design Define R6 TG USB-C Gunmetal | Fractal Aspect 12 & 14 aRGB PWM | aRGB HUB Cougar Core Box V2
- veducki
- Nováček
-
Velmi pekne dakujem,pomohlo, to si zapamätam..
P.S : aky SSD disk by ste odporucili, pre roszirenie Macbooku Pro 13 s Retinou? Mam v Macbooku int.256Gb, ale robim s fotkami a rad by som rozsiril miesto, mal by som SSDcko pripojene cez Thunderboolt cez adapter Seagate : http://www.alza.cz/seagate-freeagent-go ... 355584.htm. , v Pc mam Ssd samsung 840 Pro s tym som spokojny,hlavne ho pouzivam na strih videa,ale na foto by mohol byt aj o nieco lacnejsi,ako je SSD Samsung 840 Pro,ak viete poradit spolahlivy SSD 256GB budem rád..
Ďakujem.
P.S : aky SSD disk by ste odporucili, pre roszirenie Macbooku Pro 13 s Retinou? Mam v Macbooku int.256Gb, ale robim s fotkami a rad by som rozsiril miesto, mal by som SSDcko pripojene cez Thunderboolt cez adapter Seagate : http://www.alza.cz/seagate-freeagent-go ... 355584.htm. , v Pc mam Ssd samsung 840 Pro s tym som spokojny,hlavne ho pouzivam na strih videa,ale na foto by mohol byt aj o nieco lacnejsi,ako je SSD Samsung 840 Pro,ak viete poradit spolahlivy SSD 256GB budem rád..
Ďakujem.
- _Jesper_
- Začátečník
vsetky 256GB varianty su drahe , lebo cena za 1GB na ssd disku je vysoka oproti cena za 1GB na klasickom HDD , keby som mal brat novy ssd 256gb tak samsung.
AMD Ryzen R9 7900X | AiO Fractal Lumen S36 aRGB | ASUS ROG Strix X670E - E Gaming Wifi | G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5 32GB AMD EXPO 6000MHz CL30 | NVIDIA MSI RTX 3080 Ti 12GB SUPRIM X | Samsung SSD 870 EVO 500GB 2x | Toshiba P300 2TB 2x | Samsung M2 SSD NVMe 980 PRO 500GB | Samsung M2 SSD NVMe 970 EVO Plus 250GB | SEASONIC Prime PX-1000 Platinum | AOC Q27G2S IPS 1440p 165Hz | Fractal Design Define R6 TG USB-C Gunmetal | Fractal Aspect 12 & 14 aRGB PWM | aRGB HUB Cougar Core Box V2