Kamera na Airsoft

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Siktrius
Nováček
Nováček

Kamera na Airsoft

Příspěvek od Siktrius »

Zdravim,potreboval by jsem poradit nejakou kameru na airsoft.Podminky jsou,aby neco vydrzela a zvladala dobre natacet trhany pohyby,prechody svetlo/stin,natacet v noci pri svitu baterky a nebylo to neco velkyho(tubus nejlepe).

Zaujala me kamerka Garmin VIRB,ale u te nevim co vydrzi ta predni krytka pred cockou a to samy ten displej.

A cena maximalne do 8000Kc,predem dekuji za odpovedi.
SnowManCZ
Začátečník
Začátečník

Re: Kamera na Airsoft

Příspěvek od SnowManCZ »

Ta co se ti líbila bude podle mého za tu cenu hodně dobrá. Taky hraju airsoft, ale kameru na něj nemám na pár akcích jsem viděl, že je maji, ale hodně měli ty goPro.
Hlavní je si zjistit, jestli ta kamera tam půjde dobře dát tam kam chceš, aby si to nemusel lepit izolačkou.

Jedno video z youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=Z0cRVMRqej4
Fakt točí hodně pěkně.

Na té alze mi přijde, že asi za max 8000 Kč tam lepší neni.

Koukal jsem se i na nějaký forum o airsoftu a tam si posílali fakt (kvalitní) :D kamery za 1000 Kč :D .

Počkej ještě co ti napíšou ostatní, ale já bych do ní šel ! :)
Siktrius
Nováček
Nováček

Re: Kamera na Airsoft

Příspěvek od Siktrius »

Tak kamera koupena a odzkousena hned funkce Time Lapse .Zakladnu stojanku jsem zbrousil tak,aby sla zastrcit do RIS listy na helme,uvidime jak to bude drzet.Nahravani videa planuji odzkouset az na akcich kde dostane zabrat,pak je zde take pro ukazku zverejnim.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“