Ja chci jenom vedet wifinu, ktera se da sehnat v CR v kamenem obchodu, kterou podporuje kismac, nic vic nechci

co je na tom nelegalniho ?

Mi rekni

na wifinu nedavaji zbrojni prukaz pokud vim.
Ja si ani nehraju na zadneho hackera

, nevim kde to beres, asi tvoje domyslivost, ja pouze zkousim veci, ktere me zajimaji a vubec netvrdim, ze to umim. Ale dokazu se spolehlive dostat do WEP, WPA2 wifiny z linuxu, z ubuntu nebo z backtracku pres aircrack, nic vic, neni na tom nic tezkeho. WPA2 mi trva na ALFE se zhruba 130k vymen kolem 4-12hodin, podle komplexity hesla. A pokud si myslis, ze AES je nehacknutelny tak se koukni treba sem, staci pouzivat google jak sam rikas
https://answers.yahoo.com/question/inde ... 502AAaK3zl. Zkousel jsem se dostat do sveho NASU synology ds213j a dostal jsem se uspesne, sice po tydnu ale dostal

pres podvrhnuty handshake, ale vubec bych si nedovolil tvrdit, ze se v hackovani vyznam, to jen ty si tady hrajes na strasnyho odbornika a domyslis si co si o sobe lidi mysli a sam vis hovno

. Takze bud se vyjadruj k tematu a pokud nemas co rict tak tahni do prdele.
Prestan si tady hrat na strasnyho odbornika a na to, ze kdyz mi nekdo tady rekne wifinu kompatibilni s novym kismacem, prodejnou v CR tak, ze je to nelegalni. Jestli sis nevsim, nestojim o zadny navod a i kdyby na netu je spousta diskusnich for v zahranici, ktere se timto zabyvaji a neni na tom nic nelegalniho a to se tam resi i dost jine veci... Bohuzel kazdy tam nakupuje tyto wifinky pres amazon nebo ebay, ale kazda jedna co tam je tak nezasila do CR a PO box a externi sluzby platit nehodlam.
Jo a stim dokazovanim si bez taky vytrit prdel, na to neni nikdo zvedavej, a ne opravdu ti nic dokazovat nebudu. Pac a pusu.
PS: Pokud si myslis, ze mi zabranis v tom, abych se snazil o takovehle veci na svem zarizeni tak se zamysli, jak myslis, ze se asi uci lidi, kteri se zabyvaji bezpecnosti? Nejdriv musis se naucit zjistit slabiny, pak muzes opravovat problem. Takze se zamysli, dej si facku a bez spat.