Problém s pc

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
JackCz
Začátečník
Začátečník

Problém s pc

Příspěvek od JackCz »

Ahoj, mám takový problém, při spuštění programu ochrana systému vyskočí tahle hláška: https://www.dropbox.com/s/wpkmj2davc4acjc/Chyba.jpg
nevíte prosím někdo co s tím udělat aby fungoval jak má ? už mě to štve déle jak půl roku, a teprve teď je čas, to víte prázdniny :D času habaděj tak jsem začal čistit windowsy :D

předem díky za odpovědi
Jack
Herpes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Problém s pc

Příspěvek od Herpes »

Windowsy nejsou origo, že?
CPU// AMD FX-6300 with GELID Tranquillo rev.3, MB// ASUS M5A78L-USB3, RAM// 12 Gb Kingston Hyperx Blue 1600 Mhz (CL9), GPU// ASUS HD7770 1GD5, PSU// EVGA 600 BQ - 600W, HDD// WD WD10EAVS 1 TB + Intel 520 120 Gb SSD
JackCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JackCz »

windows mám origo, podle toho kdo mi je instaloval, instalovat mi to chlápek co dělá s pc, a důle v rohu je napsané legální win tak tomu věřím :D
Herpes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Herpes »

Ok, napsal sem do googlu kod te chyby a toto vyjelo. Nejsem si vůbec jist, jestli je to stejná krpa..ale pomohlo mu to..http://social.technet.microsoft.com/For ... rosecurity
CPU// AMD FX-6300 with GELID Tranquillo rev.3, MB// ASUS M5A78L-USB3, RAM// 12 Gb Kingston Hyperx Blue 1600 Mhz (CL9), GPU// ASUS HD7770 1GD5, PSU// EVGA 600 BQ - 600W, HDD// WD WD10EAVS 1 TB + Intel 520 120 Gb SSD
JackCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JackCz »

díky za radu, akorát když napíšu do vyhledávání gpedit.msc tak mi to nic nenajde

edit: sory, nainstaloval jsem ho a už funguje :)
JackCz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JackCz »

prosím lock, chyba opravena podle návodu
:D
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“