Chyby na disku?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- rrichie
- Nováček

-
Chyby na disku?
Nazdar lidi, mam takovej specifickej problem. Vzdy kdyz zadam instalaci aplikace z imige (nejcasteji cue), tak mi to pri instalaci vyhodi cvhybu v nejakym paku. (*.pak) ale jo to pokazde v jinem a treba i na jinem CD. Napise to neco ve smyslu ze nejde cist z uvedeneho zarizeni a ze je soubor pravdepodbne poskozen. Pritom se vsim ostatnim (divx, mp3 samotny beh programu) problemy nemam. Mam maxtor 120 GB IDE 8 mb cache, je pripojeny jako prim. master. Nevydava zadne nevsedni zvuky pripada mi ze vse je v poradku. Mam ho rozdeleny na dva partitiony na prvnim je system W2k SP4 cca 7 gb, na druhem "vse ostatni" 110 gb. Ted asi 4 dny zpatky jsem formatoval a pred tim "lecil" fdiskem na vyse uvedene velikosti. Desku mam asus A7N8X-E Deluxe, pak mam na primaru hozenou jeste dvd palirnu LG, na sekunadru mam dvd romku NEC a hdd v supleti Seagate 20gb, je fakt ze ten uz neco pamatuje. A ty inkriminovany imige si z prace nosim na tomto disku. Ale kopiruju je na vyse uvedeny maxtor a teprve pak instalim. Je fakt ze jsem jeste nezkousel zadnou utilitku ani smart. Prosim jestli jste se s tim uz nekdo setkal poradte, vite-li. A jestli nesetkal a stejne vite, tak poradte prosim taky. Predem diky moc.
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Občas se mi to stává taky. Ikdyž na 3. pokus to jde. Řešení je následující: jestli máš nějaké RWčka, tak na ně ty image vypal a znich už to nainstaluješ bez problémů. Takže chyba disku to není
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- 3lemen7
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: