Asi před dvěmi týdny jsem si nechával složit novou PC sestavu, kterou mi pomohli složit odborníci na forech. Vše jsem si nechal složit u CZC.cz, tam pry všechno vyzkoušeli a dali mi i papír že vše otestovali a vše funguje. Včera jsem konečně hodil na PC windows 7 HP (64x). Včera jsem už neměl moc čas, tak jsem po instalaci win7 hned PC vypnul. Dneska zapnu a začnu instalovat ovladače. Jako první CD od základovky MSI, poté CD od grafické karty. U obou instalací jsem dal nainstalovat vše. V PC se moc nevyznám a tak jsem do těch instalací nechtěl šťourat. Po té jsem klasicky nainstaloval avast, codeky, Office, google chrome a WoT a PC mi najednou zamrzává, někdy se hodí i modrá smrt, dneska už asi 10x tvrdé vypnutí a zapnutí
Nejdříve to začalo na Youtube. Na streamu mi jeli videa v pohodě, přepl jsem na YT, video jede 3sekundy a sekce se celé PC - tímhle to začalo. Nyní se PC zamrzne při načítání windows, před tím zase v poho jelo hodnimu při hraní WoT, než opět zamrzlo.
Nechápu čím to může být. Myslel jsem jestli to není windows, ale dneska reinstalace a jelo vše v poho. Nainstaloval jsem pak základovku a při restartování PC (po instalaci) opět zamrzlo celé PC. Ovladače GK jsem tam ještě ani nestihl dát. Takže těmi to nebude. Jedině co jsem se dozvěděl je, že by to mohlo být zastaralým BIOSem, mám 3.6 a na stránkách MSI už je verze 3.8. Ale do toho se mi moc nechce šťourat, tak jestli vás nejdříve nenapadne něco jiného.....
Pozn. v nouzovém režimu běžím naprosto v pohodě.
*všechny výpisy paměti (minidumpy) ze složky Windows\Minidump
http://leteckaposta.cz/109429627
*export protokolu událostí Systém, ve formátu EVTX
http://leteckaposta.cz/583122037
*PC sestava
Intel Core i5-4460
ASUS R9280X-DC2T-3GD5,
Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3 1866,
MSI B85-G43 - Intel B85,
Seagate SV35.5 - 1TB,
Samsung SH-224DB, černá Bulk
Seasonic M12II-620 620W
SilentiumPC Spartan LT HE922
Zalman Z11 Plus
*Přetaktováno nemám asi nic, já aspoň nic nedělal a pochybuji že chlapíci v CZC něco dělali
*U teploty procesoru bych taky moc neviděl problém, sestava je zcela nová a myslím že chlazení je na dost vysoké úrovni.
Tak snad někdo něco poradíte, nechce se mi do servisu s novou sestavou za 22k co jede dva dny.