Screen of Death

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
matony1989
Nováček
Nováček

Screen of Death

Příspěvek od matony1989 »

Hojte,

po tom čo som si poskladal nové PC ( viď zostava v popise ) mávam občas blue screen. Väčšinou sa to stane keď vypnem chrome. (väčšinou mám pustených viac programov naraz, steam, prehrávač hudby, autocad alebo nejaku hru).

Padanie ale nastalo po vymenení RAM za súčasných 16 GB. Neviem či sa to tak má robiť ale keď som vymienal predošlé tuším 4 gb kingstone musel som najprv zastrčiť jeden 8gb stick, nabootovať system a potom pridať druhý stick. Bios mám updatnutý.

Takže neviem či je chyba v multitaskingu, nejaký chybný driver, alebo doska/Ramka.

*error code som si neodložil
MSI mag z790 tomahawk, i7-13700KF, Scythe Mugen 5 Rev. C, ASUS TUF 3070, Adata Lancer/DDR5/32GB/6000MHz/CL40/2x16GB/Black, WD BLACK SN850X NVMe 1 TB, ASUS Essence Stx II,beyerdynamic dt 1990 pro, Fractal Design Torrent Compact solid black, Be quiet! Dark Power 13 850W, AOC 24G2U (24G2U/BK)x2.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Screen of Death

Příspěvek od kotas »

dopis jakou mas sestavu, nejaky OC je? jinak zkus vyndat a zandat zpet procesor, reset CMOS a taky vyndej a zandej ty RAMky (ale dej kazdou do jineho slotu). Pak to zkus zapnout, otazka cca deseti minut a uvidis na cem jsem.

ALE DOPIS SEM CELOU SESTAVU PLS, at muzem vice pomoc, to co jsem ti napsal je bran jako takovy zaklad.

/edit jo aha, to je ten INTEL co mas v podpise koukam :oops: tam jsou obcas podobne problemy s pametma, zkus prvni co jsem ti tu napsal a hlavne ta deska ASUS vs CPU
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Nic nevyndavej ani nezandavej, nejdřív udělej memtest.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Exp píše:Nic nevyndavej ani nezandavej, nejdřív udělej memtest.
hmm..kterej bude trvat xx hodin, az to udela ma to za 5-10minut a pak at to zkusi ne :idea:
matony1989
Nováček
Nováček

Příspěvek od matony1989 »

Robim memtest, uz naslo jednu chybu

edit: nechal som to bežať 2,5 hodiny zatiaľ len toto:

Kód: Vybrat vše

http://oi59.tinypic.com/mhglex.jpg
MSI mag z790 tomahawk, i7-13700KF, Scythe Mugen 5 Rev. C, ASUS TUF 3070, Adata Lancer/DDR5/32GB/6000MHz/CL40/2x16GB/Black, WD BLACK SN850X NVMe 1 TB, ASUS Essence Stx II,beyerdynamic dt 1990 pro, Fractal Design Torrent Compact solid black, Be quiet! Dark Power 13 850W, AOC 24G2U (24G2U/BK)x2.
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Jeden z modulů bude asi špatnej...
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“