Dobrý den,
mám v notebooku 120 SSD M.2 a 1TB HDD 7200. Programy a OS mám na SSD, data a hry jsou umístěny na klasickém HDD.
Teď se mi stalo, že při přehrávání jednoho seriálu se mi téměř každý díl trhnl v obraze a zvuku cca na sekundu, několikrát. Po přehrátí na SSD nebyl se seriálem problém. Seriál nebyl ani HD, jelikož jde o starší kousek.
Zkusil jsem disk otestovat přes HGST Drive fitness a disk se tváří v pořádku. Napadá někoho nějaké řešení?
Díky za každou radu.
zasekávání videa při čtení z druhého disku
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Elljey
- Začátečník

-
- oneb1t
- Začátečník

- Elljey
- Začátečník

-
Re: zasekávání videa při čtení z druhého disku
Poprvé v životě používám 2 disky. Přiznám se, že by mě nenapadlo, že by se disk uspával v průběhu čtení, ale to by možná odpovídalo. HD film to nesekne, jen tenhle nekvalitní seriál, který to možná natáhne z půlky do mezipaměti. Zkusím se na to doma podívat.
Myslím, že mi to dělalo pouze na baterce, takže hádám, že tahle možnost bude někde v nastavení disků nebo v nastavení napájení, že?
Myslím, že mi to dělalo pouze na baterce, takže hádám, že tahle možnost bude někde v nastavení disků nebo v nastavení napájení, že?
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: zasekávání videa při čtení z druhého disku
jo,je to v ovladaci panely > moznosti napajeni,bude tam profil jak pro baterku,tak pro zdroj
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A