genius home theater - funguje jenom centralni reproduktor

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
stanoskot
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

genius home theater - funguje jenom centralni reproduktor

Příspěvek od stanoskot »

ahoj,
koupil jsem si tyhle repraky cez aukro a kdyz jsem je zapojil do pocitace tak jsem narazil na nasledujici problemy.
1) Subwoofer nehraje vubec
2) Z reproduktoru funguje vzdy iba ten ktery je zapojenej do vystupu centralniho reproduktoru.

Zapojeni by melo byt OK. Zkousel jsem i prehodit kabely, tedy Front vystup zvukovky strcit do Center vstupu subwooferu a pak centralni reproduktor podle ocekavani hral to co mel hrat predni.

Pravdepodobne je neco spatne se vstupy subwooferu, nebo jeho vystupy na reproduktory. Nevim ale jak overit, ktera moznost je spravna. Teoreticky oboje.

Co se tyka subwooferu tak tam nemam nejmensi potuchu co muze byt spatne. Pan od ktereho jsem to koupil psal, ze to obcas vynechava ale ze staci zatlacit a pak uz to funguje bez problemu.

Ma nekdo predstavu co muze byt spatne a jestli ma vubec nejaky smysl pokouset se o opravu?
geronimo63
Začátečník
Začátečník

Re: genius home theater - funguje jenom centralni reprodukto

Příspěvek od geronimo63 »

záleží koľko ta stali reproduktory a koľko bude stáť ta oprava :-)
Tuning is my life
PC Motherboard ASUS P8H77-M ,Srdce zostavy Intel Core i5 3350P @3.10
,Ram Kingston Hyper-X 8GB Blue, GPU ASUS Nvidia GTX650 TI OC 2GB
BIG Disk 1TB Seagate Baracuda 7200 + Exterm. Disky 1TB WD Elements, Adata SH02 320GB ,
Šťavu dodáva Cooler Master Thunder 600W ,Všetko Napchané v Skrini Cooler Master Glite 430 Black
WIFI 2.4GHz 300Mbps Wireless N PCI Adapter CNP-WF511N2
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“