Internet po 10minutách zkolabuje.
Moderátor: Don
- tomygo
- Začátečník

-
Internet po 10minutách zkolabuje.
Dříve mi internet šel normálně. Ale teď ne. Zpočátku jde, ale asi po 10minutách připojení se zastaví a stránky nejdou zobrazit. Pokud chci na internet znovu nestačí se odhlásit a připojit znova, to potom jde asi tak 2minuty a zase se zasekne. Takže musím počítač vypnout a zapnout a pak jde zase těch 10minut. Navíc když se odpojím až když se zasekne internet, tak pak nejdou ani hry. Nebo jdou, ale sekají se a to i ty nejjednodušší. Takže po každém připojení na internet musím počítač vypnout, aby znova správně šel. Nevíte čím by to mohlo být? Pokud máte nějaký nápad napište mi. Díky
- tomygo
- Začátečník

-
- wolfstone
- Začátečník

-
Takze modem
.
No mohlo by to být timto.
V nastaveni modemu - je zalozka kde je moznost odpojit se pri necinosti. zrusto. A melo byto behat.
K tomu sekani, skus prohodit modem do jinych PCI slotu. Me se sekal komp kdyyz jsem mel modem, tak vzdy privataceni spojeni se kousnul pak jsem prisel na to ze to bylo zvukovou kartou. Vzdy jsem ji musel pred pripojenim do internetu zakazat.
No mohlo by to být timto.
V nastaveni modemu - je zalozka kde je moznost odpojit se pri necinosti. zrusto. A melo byto behat.
K tomu sekani, skus prohodit modem do jinych PCI slotu. Me se sekal komp kdyyz jsem mel modem, tak vzdy privataceni spojeni se kousnul pak jsem prisel na to ze to bylo zvukovou kartou. Vzdy jsem ji musel pred pripojenim do internetu zakazat.
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: