Voči X99-A jednoznačne súhlasím, že to bude najskôr tak i u Z97, kde je A tiež veľmi slušný úvod a základ, čo určite plne postačí.
Ale ak by som mal smerovať do 1150 a maximálne by som chcel najviac funkčné a schopné bez nejakej extra pridanej hodnoty , tak by som kúpil maximálne Z97 PRO (za tých extra 30 Eur, či takú 1000 je tam viac SATA konektorov pomocou tých dvoch od ASMedia pre nejaké dátové disky a za takú cenu by som žiadny extra super radič nekúpil, lepšie rozdelené a deliteľné PCI-E čo najskôr nebude až taký problém u X99 a lepší zvukový kodek ALC892 vs. ALC1150, kde najskôr bude rozdiel i u X99 najskôr + veľa výstupov cez iGPU, čo sa však určite nebude týkať X99

). Z97 PRO sa predáva i bez WiFi s rozdielom nejak 15 Eur, takže X99 Pro bude možno tiež bez nej. Podľa mňa osloví niektorých zákazníkov, hlavne ak sa bude držať takej kategórie tesne nad 300 až 330 dolárov. Podobne v ponuke je teraz EVGA X99 FTW za 300 dolárov (
http://www.evga.com/Products/Product.as ... HE-E997-KR ), ale tá pôsobí až príliš moc decentne (avšak má krásne lomené napájanie pre 24pin, či dole tuším na nej vidím i extra 6pin pre PCI-E sloty najskôr), ale má 8 fázové napájanie, čo tiež celkom stačí.
Uvidíme presné špecifikácie, či to čo presiakne na povrch i o X99-A a čo kto nájde. Práve od toho tu máme tieto thready + diskusiu o Biosoch a následnej prevádzke týchto dosiek.