Zdravím
Chtěl bych se prosím zeptat zda-li v dnešní době má smysl připojit pc k 42* led televizoru který by sloužil na zobrazování her, filmů.
Připojení už jsem zkoušel na jednom modelu Philips, a hry šli vidět krásně, akorát si člověk musel pohrát s kontrastem, zklamání pro mě bylo však černé rámečky které nepovolili dotáhnutí obrazu až do okraje, a přesto že jsem zkusil snad vše a rámečky i tak lehce zmenšil tam stále byly.
Hlavní negativum bylo to že text a popis ikon na ploše nebyl tak kvalitní jako na mém obyčejném ASUS 24* full HD monitoru. Chatuju celkem často a rád si pročtu i nějaké články tak nevím zda-li byl obraz písma rozpitý jen u některé televize nebo si s tím jde vyhrát. Ostrostí se samozřejmě dá pomoct ale na úkor jiných věci a přepálených barev.
Co si tedy o tomhle řešení myslíte, zatím jsem byl zklamaný, ale v těch hrách to byl bezkonkurenční zážitek.
Přál bych si aby jste mi poradili co se týče kupu této televize : LG 42LB550V
která by sloužila k těmto účelům jaké jsem popisoval.
Řešení je také to nechat si monitor a vedle něj postavit tv, a obraz si přepojovat dle potřeby, ale to se mi zdá blbé.
Díky za rady
Připojení PC k LED TV přes HDMI
Moderátor: maXXmilian
- Marek4
- Červená karta

-
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Připojení PC k LED TV přes HDMI
co se tyce ramecku tak to je ciste otazka nastaveni ovladace grafiky a nektere televize to dokazou zcela eliminovat skrze nastaveni menu...
kvalita ikon a textu byla dana tou "neroztazenosti" obrazu proste televize musela interpolovat... to je normalni.. Kdyz se to vyladi toto zmizi..
dyztak neni problem me kontaktovat na SKYPU: Jan.Belka2 a navedu te jak to nastavit.. je to otazka par minut
kvalita ikon a textu byla dana tou "neroztazenosti" obrazu proste televize musela interpolovat... to je normalni.. Kdyz se to vyladi toto zmizi..
dyztak neni problem me kontaktovat na SKYPU: Jan.Belka2 a navedu te jak to nastavit.. je to otazka par minut