Komplikovana instalace win 7

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
kani23.cz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Komplikovana instalace win 7

Příspěvek od kani23.cz »

Ahoj, koupil jsem místo plotny SSD disk, když jsem ho vyměnil a začal instalovat win 7 z usb ( bootovanim) seknu se v instalaci v bodě kde vybíram hdd. Napíše to chybu : Instalační program nemohl vytvořit nový systemový oddíl nebo najít existující systemový oddíl. (zkoušel jsem odstranit oddil i formatovat) ovšem když si rozjedu win z plotny a nainstaluji to v oknech na to ssd (oba jsou připojení ) nainstaluji to ale po odpojení plotny stejnak ssd nenajede do win ( jen když je připojená plotna!
) nevíte jak na to ??? :oops: :roll:
morke
Moderátor
Moderátor

Re: Komplikovana instalace win 7

Příspěvek od morke »

Pokud není SS disk vadný, tak odpoj HDD a instaluj na jediné možné médium, SSD.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
kani23.cz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kani23.cz »

Ssd jsem projel a sektory ok..takže ?
Walker1134
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Walker1134 »

kani23.cz píše:Ahoj, koupil jsem místo plotny SSD disk, když jsem ho vyměnil a začal instalovat win 7 z usb ( bootovanim) seknu se v instalaci v bodě kde vybíram hdd. Napíše to chybu : Instalační program nemohl vytvořit nový systemový oddíl nebo najít existující systemový oddíl. (zkoušel jsem odstranit oddil i formatovat) ovšem když si rozjedu win z plotny a nainstaluji to v oknech na to ssd (oba jsou připojení ) nainstaluji to ale po odpojení plotny stejnak ssd nenajede do win ( jen když je připojená plotna!
) nevíte jak na to ??? :oops: :roll:
pokud neni neco spatne z SSD tak mozna bude problem v instalaci z usb na ssd...
Pokud muzes tak to nainstaluj na hdd kdyz to jde, a pak pres nejaky program to naklonuj na to ssd. Taky zkontroluj v biosu jestli mas zaple AHCI mod..
PC: Monitor: Dell S2417DG@144Hz + G-SYNC, Case: Be quiet! Pure Base 500, CPU: Ryzen 5 2600, Cooler: Artic Freezer 34, MB: GIGABYTE B450 GAMING X, GPU: GIGABYTE GTX 1070 Ti Gaming 8G, RAM: 2x8Gb Corsair LPX DDR4@2133Mhz, NVMe SSD: Samsung 970 Pro 512Gb, OS: Windows 10 Pro, HDD: Western Digital Blue EX 1Tb, PSU: Seasonic Focus Plus Platinum 650W
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

pisni co mas za pc
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“