Headset na hraní - A4Tech Bloody G500?

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Kisuke
Nováček
Nováček

Headset na hraní - A4Tech Bloody G500?

Příspěvek od Kisuke »

Ahoj,

chtěl bych si koupit nová sluchátka na hraní. Konkrétní požadavky:
- Drátová
- připojení pomocí 3,5 jacku s TRRS konektorem (mikrofon i sluchátka na jednom drátu)
- ideálně integrovaný nebo zatahovací mikrofon

Momentálně k hraní CSka používám Rapoo H3050 (které sem původně nekoupil kvůli hraní, ale když už byly doma...), bezdráty, ale je to celkem tragické. Co se zvuku týče, není to vůbec špatné (kvalitou zvuku mi to stačí). Mají integrovaný mikrofon a při použití na TSku je to přesto parádní (resp. je mi rozumět daleko líp něž některým co mají mikrofon vyklápěcí "bambuli").
Co mě na nich ale štve je především že je nelze na delší dobu mít na uších, je to dost nepříjemné. Potom mě ještě štve jejich výdrž, spíše tedy nutnost neustále nabíjet - proto bych už bezdráty nechtěl (z toho důvodu mám doma drátovou klávesnici i myš)

Hledám nějakou dobrou drátovou alternativu na hraní. Dopředu říkám, že mi vyloženě vadí mít mikrofon "bambuli". Prostě mě to věčně překáží, hlavně při uskladňování sluchátek (a hlavně sem ž jedny takové před lety měl a mikrofon sem ulomil).
Připadá tedy v úvahu buď mikrofon zatahovací, nebo integrovaný.

Při hledání sem narazil na extrémně levný headset A4Tech Bloody G500, který toto splňuje. Vzhledem k ceně vypadá luxusně. (Byl sem původně ochoten jít do HS do 2000 Kč, toto je za směšných 500.)
Máte s ním někdo zkušenosti? Je to skutečně použitelné? Případně existuje nějaká vhodná alternativa (vzhledem k ceně se obávám kvality zpracování, viz některé komenty u zeleného ufona)
Teal'c
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Headset na hraní - A4Tech Bloody G500?

Příspěvek od Teal'c »

Cau, nasel jsi nejaky dobry kus a nebo nad cim se rozhodujes? Taky mam v planu zainvestovat :) Neporadi nekde?
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“