Dobrý den,
koupil jsem si nový notebook HP. Mám problém s klávesnicí, jedna klávesa (4 na numerické klávesnici) je nějakým způsobem "promáčknutá", resp. tlačítko je jako kdyby zmáčklé na jedné polovině a na druhé ne, vypadá to jako kdyby klávesa nebyla úplně "docvaknutá". V důsledku toho se mi občas stane, že klávesa nezareaguje na zmáčknutí. Chtěl bych se tedy zeptat, jestli někdo neví zda jde klávesa nějak jednoduše opravit doma. Nechce se mi kvůli takové prkotině posílat NB na reklamaci. Předem díky za odpovědi.
HP 350 G1 - problém s klávesnicí
Moderátor: Don
- TruE
- Nováček
-
- orgasmic
- Začátečník
-
Re: HP 350 G1 - problém s klávesnicí
Muzes zkusit pinzetou klavesu vyndat nebo zatlacit na druhou stranu, jestli se nechyti.
Jinak reklamace.
Jinak reklamace.
Asus Rog Strix G18
- TruE
- Nováček
-
Přitlačit jsem zkoušel, ale nejde to. Ohledně vyndání pinzetou, to mě taky napadlo, ale nevím jestli klávesy nejsou nějak přilepené, takže se bojím abych to nějak neutrhl. Nemá s tímhle někdo zkušenosti, popřípadě neví někdo, jestli jsou klávesy jenom nacvakávací, nebo jsou nějakým způsobem přilepené?
- orgasmic
- Začátečník
-
Ja videl zatim jen nacvakavaci, ale asi bych to reklamoval hned, protoze pak si budou myslet, ze sis to udelal sam, kdyz bys ho reklamoval az po nejake dobe.
Asus Rog Strix G18