Nízká výdrž na Windows

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
jaku7
Začátečník
Začátečník

Nízká výdrž na Windows

Příspěvek od jaku7 »

Zdravím, mám notebook Asus K53SD. Asi rok jsem používal Ubuntu, na baterii notebook vydržel i šest a půl hodin (vypnutá wifi, snížený jas na minimum) a odběr byl okolo 9 miliwattů (používal jsem Bumblebee a TLP). Teď mám kvůli škole Windows a baterie nevydrží ani 3 hodiny. Zkouším cokoliv, ale pod 11 miliwattů se za boha nedostanu. Chci se tedy zeptat, co bych musel udělat, abych se dostal na co nejnižší odběr. Předem děkuji za odpověď.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nízká výdrž na Windows

Příspěvek od Butch »

9 miliwattu je blbost, bude to 9W.
Kazdopadne bych se podival na jakych frekvencich jede cpu. Nicmene 2W rozdilu ti udela tezko polovicni vydrz. Mrknul bych se na kapacitu baterky, za ty roky bude mit kapacitu jiz snizenou.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“