Po reinstalaci windows plocha bez ikon

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
7omy
Nováček
Nováček

Po reinstalaci windows plocha bez ikon

Příspěvek od 7omy »

Sehnal sem si do pc nový pevný disk, WD500GB SATAIII, chtěl sem na něj nainstalovat Windows 7 a po dokončení instalace mi to napsalo chybu Selhání inicializace systému Windows a okamžitě se pc resetoval. Po tom naběhlo všechno normálně, nainstaloval sem antivir, ovladače, reset pc a pak naběhla jenom plocha bez ikon, bez lišty, bez startu, bez kurzoru. Přes nouzový režim naběhne v pořádku, zkoušel sem asi 4 verze windows a pokaždý to vyhodí stejnou chybu a po prvním resetu funguje, potom už po zapnutí opět jenom plocha bez ikon. Zkusmo sem připojil starý disk z jiného pc a na něm Windowsy normálně naběhli, ale po jeho přeinstalování to dělá opět to samé. Předtím na tom pc všechno fungovalo bez problémů. Nevíte někdo kde by mohla být chyba? Předem všem děkuji za jakékoliv rady.
Renegate
Začátečník
Začátečník

Re: Po reinstalaci windows plocha bez ikon

Příspěvek od Renegate »

odinstaluj antivir a skus to bez neho co to spravi
7omy
Nováček
Nováček

Příspěvek od 7omy »

To už sem právě taky zkusil, z disku sem před instalací odebral všechny oddíly, udělal na něm jeden nový, na něj to nainstaloval a když se to doinstalovalo a naběhlo to tak jak má tak sem hned resetoval pc a zase naběhla jenom plocha bez ikon
7omy
Nováček
Nováček

Příspěvek od 7omy »

Tak sem to zkusil přeinstalovat znova a všechno jede dokud nenainstaluju ovladače na grafiku, což mi přijde dost divný, s tou sem teď nic nedělal. Je to ATI Radeon HD7770.
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Warez?
7omy
Nováček
Nováček

Příspěvek od 7omy »

Mám originál DVD, ale potom sem zkoušel instalovat i další verze z netu přes flashku, ale všechno funguje stejně.
scadak
Nováček
Nováček

Příspěvek od scadak »

Možná blbost :oops: nemáš zapojenej druhej monitor,nebo TV,mě se stalo po nainstalování ovladačů,že na monitoru prázdná plocha a na TV ikony a kurzor :razz:
7omy
Nováček
Nováček

Příspěvek od 7omy »

Radši bych to sem nepsal, ale jo, bylo to tím, mám přes HDMI zapojenou TV a nějak mi to nedocvaklo že jí to nastaví jako hlavní. Děkuju :oops:
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“