Nové mini PC

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Nové mini PC

Příspěvek od Holda »

Ahoj,
snažím se vybrat vhodnou variantu mini PC k TV.
Mám v obýváku televizi, v ložnici PC. Chtěl bych mít možnost na TV normálně používat internet (což i přes to, jak je ohromně chytrá, moc nejde), koukat na filmy a dělat běžnou kancelář.
Navíc bych si občas rád zahrál. Zvažoval jsem konzoli, ale nevím, jsem spíš na klikání myší a tak, takže to je až záložní varianta.
Nedělám si iluze, že nějaké mikro PC bude mít bůhvíjaký výkon, ale narazil jsem na Steam In-home streaming. Myslíte, že pokud bych malinko upgradoval PC v ložnici, že by to zvládal obyčejný mini PC s Atomem?

Díky
.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nové mini PC

Příspěvek od Holda »

Tak jsem měl možnost zkusit si Bay-Trail T v tabletu a konfigurace vlastně zcela přesně odpovídá Zotacu PI320 s Intel Atom Z3735F.
Musím říct, že mě to příjemně překvapilo, běžná práce na webu, word, Lync, přehrávání filmů, vše s maximální grácií.
Taktéž streamování přes Steam In-Home streaming bylo díky QuickSync bez framelossu a s neznatelnou odezvou. Jde dokonce streamovat i Photoshop a v zásadě celý desktop. Naprostá pecka :)
.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“