Lenovo Ideapad S210 Touch Problem

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Bandy666666
Začátečník
Začátečník

Lenovo Ideapad S210 Touch Problem

Příspěvek od Bandy666666 »

Zdravym vsetkych.Mam takly problem a potrebujem poradit..Priatelka si kupila tento Notebook bol tam Windows 8 chcel som rozdelit disk ale po rozdeleny a restarte mi nabehla len modra obrazovka Recovery a ze je tam nejaka chyba..nedalo sa urobyt uz nic ani obnovyt system..Chyba bola moja v tom ze som to mal rozdelit priamo vo windowse8 a nie cez program Easeus.Tak som si vytvoril Boot USB z Windows 8.1 ktory som mal a ked sa nabotoval a siel som instalovat nedalo sa to instalovat na ziaden odiel musel som odstranit vsetky a aj ten kde bol povodne odiel cisto z ovladacmi a origo windowsom 8..teraz tam je windows 8.1 neaktivovany...potrebujem zohnat naspet ten odiel z ovladacmi a hlavne ten origo windows co tam bol.vie mi nmiekto prosim poradit kde to zozeniem da sa to niekde stiahnut? viem ze je moznost priamo od lenova mozno za peniaze ale ak bi sa to dalo inac bol bi som rad.Som z toho zufali dost tak prosim o radu.Dakujem
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Re: Lenovo Ideapad S210 Touch Problem

Příspěvek od orgasmic »

Melo by stacit sosnout stejny typ Win, co tam byl, akorat v OEM verzi a notebook by ho mel sam aktivovat.
Asus Rog Strix G18
Bandy666666
Začátečník
Začátečník

Re: Lenovo Ideapad S210 Touch Problem

Příspěvek od Bandy666666 »

nejako som ho nemohol najst ten isty typ windows tak som tam dal windows 7 a je to ok aj tak ta 8micka mi liezla na nervy
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“