Guild wars 2/ League Of Legends = časová náročnost
Moderátor: Baneshee
- Sarlane
- Nováček

-
Guild wars 2/ League Of Legends = časová náročnost
Dobrý večer,
Potřeboval bych poradit. Hry jsem hrál jen obvykle a rád bych si něco opět zahrál pro zábavu a ve volném čase. Nejde mi o žádný PRO skill, žádný cíl, ale o 100% zábavu. Jsem si vědom, že to jsou úplně jiné žánry MOBA vs MMOPRG, ale rád bych věděl jaká z těchto her je jednoznačně daleko více časově náročnější. Napíšu zde, co dělám a beru to jako jen, co by bylo pro mě jednoznačně vhodnější. Jsem ještě student SŠ(IT) a věnují se(webovkám,grafice,office+ samozřejmě školní povinnost)) a workoutu. Přes týden dojíždím domů kolem 14:30-15:00.
League Of Legends jsem si zkoušel a nevypadá to špatně, ale bohužel GW 2 si vyzkoušíš jen tehdy, když to koupíš, ale dávno jsem MMOPRG hrál takže v tom problém nevidím, ani v tom, že bych si tu hru musel koupit.Ohledně LOL tak samozřejmě tam nechci být žádný PRO SKILL, ale jak jsem napsal, jde mi pouze o jasnou zábavu a ne, abych byl nejlepší. Jsem smířený s tím, že se tam najdou hráči, kteří vás budou "hejtovat" kvůli skillu, ale to mě samozřejmě nezajímá.
Teď se dostávám k otázce. Co podle vás je jednoznačně pro mě vhodnější a co je daleko víc časově náročnější? Stačí napsat odpověd a k tomu zda GW 2 ,nebo LoL.
Děkuji za odpověd.
Potřeboval bych poradit. Hry jsem hrál jen obvykle a rád bych si něco opět zahrál pro zábavu a ve volném čase. Nejde mi o žádný PRO skill, žádný cíl, ale o 100% zábavu. Jsem si vědom, že to jsou úplně jiné žánry MOBA vs MMOPRG, ale rád bych věděl jaká z těchto her je jednoznačně daleko více časově náročnější. Napíšu zde, co dělám a beru to jako jen, co by bylo pro mě jednoznačně vhodnější. Jsem ještě student SŠ(IT) a věnují se(webovkám,grafice,office+ samozřejmě školní povinnost)) a workoutu. Přes týden dojíždím domů kolem 14:30-15:00.
League Of Legends jsem si zkoušel a nevypadá to špatně, ale bohužel GW 2 si vyzkoušíš jen tehdy, když to koupíš, ale dávno jsem MMOPRG hrál takže v tom problém nevidím, ani v tom, že bych si tu hru musel koupit.Ohledně LOL tak samozřejmě tam nechci být žádný PRO SKILL, ale jak jsem napsal, jde mi pouze o jasnou zábavu a ne, abych byl nejlepší. Jsem smířený s tím, že se tam najdou hráči, kteří vás budou "hejtovat" kvůli skillu, ale to mě samozřejmě nezajímá.
Teď se dostávám k otázce. Co podle vás je jednoznačně pro mě vhodnější a co je daleko víc časově náročnější? Stačí napsat odpověd a k tomu zda GW 2 ,nebo LoL.
Děkuji za odpověd.
Naposledy upravil(a) Sarlane dne pát 24. říj 2014, 23:26, celkem upraveno 1 x.
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: Guild wars 2/ League Of Legends = časová náročnost
myslim ze tech 500kc u guild wars za zkousku urcite stoji,neni to zase takova palka,abys nad tim musel tak premejslet
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Sarlane
- Nováček

-
A co je prosím tě daleko víc časově náročnější a jaká hra z těch dvou by byla pro mě také vhodnější? Vše je napsáno v topicu.Alfajk píše:myslim ze tech 500kc u guild wars za zkousku urcite stoji,neni to zase takova palka,abys nad tim musel tak premejslet
- Alfajk
- Začátečník

-
to se neda moc dobre srovnavat,u lolka zapas trva +- pul hodiny,stejne tak guild wars muzes hrat pul hodiny
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Sarlane
- Nováček

-
Jsem si toho vědom.Alfajk píše:to se neda moc dobre srovnavat,u lolka zapas trva +- pul hodiny,stejne tak guild wars muzes hrat pul hodiny
- Butch
- Středně pokročilý

Me tedy prislo GW2 po chvli jako totalni nuda. Ale to je asi zmlsanost z wowka...
Vsichni co znam co sli do GW2, to prestali hrat do par mesicu. Ja si to koupil a hral asi mesic, ani jsem nedoexpil. Treba takove Diablo3 s datacem vydrzi podle me dele.
Vsichni co znam co sli do GW2, to prestali hrat do par mesicu. Ja si to koupil a hral asi mesic, ani jsem nedoexpil. Treba takove Diablo3 s datacem vydrzi podle me dele.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Sarlane
- Nováček

-
Takže jednoznačně League Of Legends?Butch píše:Me tedy prislo GW2 po chvli jako totalni nuda. Ale to je asi zmlsanost z wowka...
P.S ohledně toho Diabla. To už je drsná investice. 800 Kč samostatná hra + datadisk 700 Kč. Samozřejmě k tomu poštovné kolem 150 Kč celkově.
- Alfajk
- Začátečník

-
no...guild wars maji podle me jeden z nejlepsich pomeru cena:vykon,ja to koupil v den vydani a za tu dobu uz mam par tejdnu played,hra ma vyhodu ze neni vubec casove narocna,nemusis v ni nic,coz vetsine lidi nesedne a radsi maji grind farmu ala wowko,guild wars hrajes proste proto,ze te to bavi(a nebo nebavi), nemusis se furt nekam hnat pro nejakej equip,farmit reputace a delat podobny blbosti ala wowko
- jakubom
- Začátečník

-
League Of Legends/ Smite / Dota 2 ne nutně v tomhle pořadí....
LoL - Hodně dobré pro začátečníky, prakticky od první hry se člověk baví
Dota 2. Přesný opak pravá zábava začíná až pozděj.
Smite něco mezi, 3D tomuhle žánru dává zajímavý nádech.
Diablo, pokud nemáš rád grind tak bych do toho nešel.
U MMO her poradit nedokážu, tam jsem za poslední dobu hrál jenom v betě TES online, což se mně dost líbilo.. ale zase velká investice a poplatky...
LoL - Hodně dobré pro začátečníky, prakticky od první hry se člověk baví
Dota 2. Přesný opak pravá zábava začíná až pozděj.
Smite něco mezi, 3D tomuhle žánru dává zajímavý nádech.
Diablo, pokud nemáš rád grind tak bych do toho nešel.
U MMO her poradit nedokážu, tam jsem za poslední dobu hrál jenom v betě TES online, což se mně dost líbilo.. ale zase velká investice a poplatky...
- Marek4
- Červená karta

-
Guild wars nemá tak náročný game-ending nebo jak to nazvat, je fakt jedno kdy si to zapneš, a od levelu 80 si už jen hraješ pro radost, dlouhodobé cíle tam máš ascended gear, který zvládneš tak za 2 měsíce, podle toho jak hraješ, a pak legendárky, které jsou na půl roku, sám mám na gw2 2 postavy, a kvůli práci jsem se třeba týden neukázal ve hře, každopádně pokud ti nevadí farmení každodení farmení dungu, goldu, bossu, a máš rád barvičky a pestrobarevné boje, určitě jdi do toho, za mě je to dobrá hra.
za těžší dungy lze považovat fractály které máš od levelu 1-50, na 50 je to celkem těžký a chce to sehraný lidi, ale nic co by z hodně kvalitním pugem nešlo zvládnout
snad si z toho něco vezmeš
za těžší dungy lze považovat fractály které máš od levelu 1-50, na 50 je to celkem těžký a chce to sehraný lidi, ale nic co by z hodně kvalitním pugem nešlo zvládnout
snad si z toho něco vezmeš
- Sarlane
- Nováček

-
Tak co bude víc zábavnější, daleko méně časově náročnější, méně stereotypnější, výhodnější. League of Legends, nebo Guild Wars 2? Nechci udělat chybu. U LoL mi nejde o žádný pro skill. V žádném případě.
Co jsem slyšel ,že u GW2 to postupně přestává bavit na max. levelu. Grindování, neustále obcházení dungu, eventů, které podle lidí stojí za hovno, raidů a PVP,kde ani gear nerozhoduje tak taky prý docela rychle omrzí.
Rozhodně nemohu hrát dvě hry, ale pouze si zahrát 1. Tak stačí, když mi jen do topiku napíšete co a proč.
Co jsem slyšel ,že u GW2 to postupně přestává bavit na max. levelu. Grindování, neustále obcházení dungu, eventů, které podle lidí stojí za hovno, raidů a PVP,kde ani gear nerozhoduje tak taky prý docela rychle omrzí.
Rozhodně nemohu hrát dvě hry, ale pouze si zahrát 1. Tak stačí, když mi jen do topiku napíšete co a proč.
- Fidor
- Začátečník

Nevim no, asi jde o to co tě baví, zkus is ještě párkrát zahrát LoL a pokud tě to baví, tak u toho zůstaň, pokud ne , zkus něco jiného např ten GW2. Co se na to dá říct jiného
Jako obě hry potřebují čas než dosáhneš nějakého levlu atd... ale už od začátu je to zábava, u obou her když nebudeš tejden hrát tak se nic nestane a o nic nepřijdeš
Jediný v čem vydim rozdíl je že v GW2 se třeba naloguješ, splníš si quest a můžeš zas logout.
LoL když zapneš tak už ten zápas (cca 30-40 min) musíš (měl bys) dohrát....
LoL je asi nejhranější hra v současnosti, má silnou komunitu, furt se kolem toho něco děje, daj se sledovat streamy z turnajů atd... lip přesvědčíš kamarády att si stebou zahrajou jelikož je to free
Nebo zkus nějaké jiné free MMORPG např: ArcheAge, Tera, Neverwinter
Jediný v čem vydim rozdíl je že v GW2 se třeba naloguješ, splníš si quest a můžeš zas logout.
LoL když zapneš tak už ten zápas (cca 30-40 min) musíš (měl bys) dohrát....
LoL je asi nejhranější hra v současnosti, má silnou komunitu, furt se kolem toho něco děje, daj se sledovat streamy z turnajů atd... lip přesvědčíš kamarády att si stebou zahrajou jelikož je to free
Nebo zkus nějaké jiné free MMORPG např: ArcheAge, Tera, Neverwinter
AMD Ryzen 7 5700X3D; NH-D15S; Radeon RX 9060 XT 16Gb; 32Gb DDR4 (3600Mhz CL16); ASUS TUF Gaming B550-Plus, Kingston A2000 M.2 - 1TB, Fractal Design Tesla R2 500W; Fractal Design Define S; GIGABYTE MO27Q28G; Leopold FC750R PD (Cherry Mx RED); Logitech G pro X superlight (800 DPI); iFi ZEN DAC V2; Edifier R1280DB; Sennheiser HD560S + Antlion ModMic USB 2.0 - PS4 slim 2TB -.
- Sarlane
- Nováček

-
Takhle.
Jelikož mám notebook Acer Aspire V3 571G a Acer dělá tradičně mizerné chlazení, ale byl to tehdy nejlepší kus za 15 000 tak opravdu nevím kolik bych měl CPU,GPU teploty.
Když jsem zkoušel LoL a měl jsem to na nižší ve widescreenu, polovina obrazovky 1920x1080 tak GPU 50C a CPU 55-60C, ale nevím kolik by přibližně bylo tak u GW 2, ale i tak nerad hrají na fullscreenu. Jsem už tak zvyklý u těch MMO.
Kolik myslíte? Ten model je z plastu. Tím pádem víc topí jak hliník a hlavně to jde od klávesnice.
Jako s podložkou Zalman za 300-, Kč, kterou jsem dostal, tak když surfují po netu tak max. 40-42C, i 39C, což už je pod minimem.
GW 2 je casual hra, ale naopak LoL je nekonečná hra. V GW2 udělám level 80 pak budu dělat armor, ale stejně v PVP armor vůbec nerozhoduje, nebo je tam k ničemu. Přidělí staty rovnoměrné jako ostatní.
A neustále obíhání dungů,raidů, eventů(které prý stojí za nic) a další věci. Nevím zda někoho bude bavit dělat legendární věci, což je jenom samé PVE.
Jako jde mi pouze o zábavu, ale aby to taky nebylo stereotypní.
Jelikož mám notebook Acer Aspire V3 571G a Acer dělá tradičně mizerné chlazení, ale byl to tehdy nejlepší kus za 15 000 tak opravdu nevím kolik bych měl CPU,GPU teploty.
Když jsem zkoušel LoL a měl jsem to na nižší ve widescreenu, polovina obrazovky 1920x1080 tak GPU 50C a CPU 55-60C, ale nevím kolik by přibližně bylo tak u GW 2, ale i tak nerad hrají na fullscreenu. Jsem už tak zvyklý u těch MMO.
Kolik myslíte? Ten model je z plastu. Tím pádem víc topí jak hliník a hlavně to jde od klávesnice.
Jako s podložkou Zalman za 300-, Kč, kterou jsem dostal, tak když surfují po netu tak max. 40-42C, i 39C, což už je pod minimem.
GW 2 je casual hra, ale naopak LoL je nekonečná hra. V GW2 udělám level 80 pak budu dělat armor, ale stejně v PVP armor vůbec nerozhoduje, nebo je tam k ničemu. Přidělí staty rovnoměrné jako ostatní.
A neustále obíhání dungů,raidů, eventů(které prý stojí za nic) a další věci. Nevím zda někoho bude bavit dělat legendární věci, což je jenom samé PVE.
Jako jde mi pouze o zábavu, ale aby to taky nebylo stereotypní.
- Ssnake
- Začátečník

-
jetli uvazujes o D3 tak nejdriv zkus path of exile, je zdarma a prijde mi dost lepsi (a jine) nez d3
FD node 202, ST45SF, Z97i, i7-4980HQ CB20:1718,CB24:254 NH-L9i, 2x8, R9NANO , 5100MAX
x850xtPE, x1950xtx, hd2900gt, hd3870, hd4890, hd5870 - - 6800ultra, 7900gtx, 8800gtx, 9800gtx+, gtx285
x850xtPE, x1950xtx, hd2900gt, hd3870, hd4890, hd5870 - - 6800ultra, 7900gtx, 8800gtx, 9800gtx+, gtx285
- Sarlane
- Nováček

-
Nene. Pouze GW 2, nebo LoL.Ssnake píše:jetli uvazujes o D3 tak nejdriv zkus path of exile, je zdarma a prijde mi dost lepsi (a jine) nez d3
- Sarlane
- Nováček

-
Takže, abych to shrnul než tohle téma uzavřu. Tak prosím podle toho,co napíšu mi odpovězte, co by bylo pro mě 100% vhodnější a také zda to na tom Acer Aspire V3 571G mělo cenu hrát ten GW 2. Nechci ho utopit, i když surfování po netu, je to pod minimem(42C max), bez GPU.
'Jsem ještě student SŠ(IT) a věnují se(webovkám,grafice,office+ samozřejmě školní povinnost)) a workoutu. Přes týden dojíždím domů kolem 14:30-15:00+ samozřejmě povinnosti do školy a další malicherné věci". V LoL mě netáhne žádný "proskill", ani bych se progamerem nechtěl stát a hejtování od nerdů unesu pomocí ignorace.Nejde mi tam o žádný cíl.Je to jen hra. Jak říkám jde mi jen o zábavu. A ohledně GW 2 jen to HW zda nebudou teploty vyšší jak 75C ve widescreenu'
Pomocí toho mi prosím řekněte, co bude pro mě výhodnější a vhodnější. Hlavně, aby to třeba po měsící nebylo stereotypní(po herní stránce).
Pak to uzavřu a uvidím. A děkuji vám za vaše názory.
'Jsem ještě student SŠ(IT) a věnují se(webovkám,grafice,office+ samozřejmě školní povinnost)) a workoutu. Přes týden dojíždím domů kolem 14:30-15:00+ samozřejmě povinnosti do školy a další malicherné věci". V LoL mě netáhne žádný "proskill", ani bych se progamerem nechtěl stát a hejtování od nerdů unesu pomocí ignorace.Nejde mi tam o žádný cíl.Je to jen hra. Jak říkám jde mi jen o zábavu. A ohledně GW 2 jen to HW zda nebudou teploty vyšší jak 75C ve widescreenu'
Pomocí toho mi prosím řekněte, co bude pro mě výhodnější a vhodnější. Hlavně, aby to třeba po měsící nebylo stereotypní(po herní stránce).
Pak to uzavřu a uvidím. A děkuji vám za vaše názory.
- jakubom
- Začátečník

-
Pokud se takhle rozhoduješ nad hraním her nehraj radši nic.... nebo maximálně piškvorky... opravdu nechápu co řešíš, tak si lolko zahraj... přestane tě bavit ? No tak zkusíš jinou hru.
- CageJ
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
jop LoL...ale cca 2-3mesiace ti bude trvat kym zistis ako tak skilly champov... odporucam sledovat aj obcas aj nejake tie videa..Sarlane píše:Takže jednoznačně League Of Legends?Butch píše:Me tedy prislo GW2 po chvli jako totalni nuda. Ale to je asi zmlsanost z wowka...
P.S ohledně toho Diabla. To už je drsná investice. 800 Kč samostatná hra + datadisk 700 Kč. Samozřejmě k tomu poštovné kolem 150 Kč celkově.
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
- Sarlane
- Nováček

-
Já už to hral. Před 2 lety, tam jsem i zkončil s hraním. Level 19, EUNE. Naposled na zkoušku jen před 2 měsíci a hrál jsem to jen 1 den(4 hry) a pak jsem to smazal.
Guild Wars 2 = nemohu zkusit, jedině koupit a hrát, ale pokládám si otázku, co bych dělal 80 levelu. Ano dungy, chodil s grupou na raidy, dělal skákačky a další věci(archivementy), ale furt to tak obíhat tak to člověka přestane bavit. PvP nerozhoduje gear a taky to je pouze zábava na krátky čas. A dělat Legendární armor, který je na půl roku tak to člověka mezitím omrzí.
Guild Wars 2 = nemohu zkusit, jedině koupit a hrát, ale pokládám si otázku, co bych dělal 80 levelu. Ano dungy, chodil s grupou na raidy, dělal skákačky a další věci(archivementy), ale furt to tak obíhat tak to člověka přestane bavit. PvP nerozhoduje gear a taky to je pouze zábava na krátky čas. A dělat Legendární armor, který je na půl roku tak to člověka mezitím omrzí.
- Alfajk
- Začátečník

-
porad nechapu,co resis,to fakt redeji nehraj nic,vzdyt se jedna o 500 korun,ne 50 000...i kdybys expil jen do lvlu 80(s jednou postavou) je to vic nez 20-30 hodin gametime,coz je cca 4x-6x vic nez prumerna herni doba dnesnich her v singleplayeru