Asus g750 šum ve sluchátkách

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Woxik
Nováček
Nováček

Asus g750 šum ve sluchátkách

Příspěvek od Woxik »

dobrý den

Nedávno jsem si zakoupil tenhle notebook asus g750jx a mám takový problém. Reproduktory fungují normálně, ale když zapojím sluchátka, tak slyším šum, hlavně když zapínám nějaký zvuky (písničky, filmy) tak šum zesíli, když vypnu všechny zvuky, tak za 3s. Šum zeslábne( ale je stále slyšet). Mám realtek hd audio a zkoušel jsem nastahovat jejich ovladače ( mimochodem jejich stránka je pěkně na prd udělaná) ale stále nic. Zkoušel jsem i jiný sluchátka a pořád šumí, potřeboval bych poradit co stím, jsem už zoufalej.

P.S. Myslím ale, že to bude spíš tím realtekem a jejich ovladačema.
P.P.S ovlivnilo by hodně, když jsem stáhl nový ovladače a ty starý jsem neodstranil?
morke
Moderátor
Moderátor

Re: Asus g750 šum ve sluchátkách

Příspěvek od morke »

Před instalací nového ovladače starý odinstaluj. Pokud to nepomůže, tak reklamuj.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
r34ktor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r34ktor »

Ovladač ze stránek Asusu si zkoušel?

Ntb má integrovaný sluchátkový zesilovat a další SW "udělátka", takže zvýšený šum může být výsledkem špatného nastavení (např. přílišného zesílení ve vztahu k impedanci sluchátek, aktivní SVN apod.).
Knowledge is power
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xakrurychle »

šum uslyšíš všude..více či méně, podle toho jak moc máš sluchátka citlivá na impedanci...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“