Ahoj,
myslite, ze je vyhodnejsi koupit repasovany thinkpad T420 (cena 10k) nebo nejaky jiny notebook do 15 tisic?
Pouziti - filmy, fotky + photoshop, internet (zadne hry nic podobneho)
Napr.
T420 (Intel Core i5 2520M, 4096 MB DDR3,4x USB 2.0, VGA Out, čtečka karet 5-1, eSATA, FireWire, DisplayPort, Win7)
vs
http://www.alza.cz/lenovo-b50-70-black-d2142240.htm
Diky za vsechny nazory.
Repasovany THinkpad vs Novy notebook jine znacky
Moderátor: Don
- opaQue
- Nováček
-
- orgasmic
- Začátečník
-
Re: Repasovany THinkpad vs Novy notebook jine znacky
Nejak si na fotky a photoshop neumim predstavit ty hruzne HD displaye.
Co ma za display to Lenovo T420?
Co ma za display to Lenovo T420?
Asus Rog Strix G18
- Butch
- Středně pokročilý
10K za T420 mi prijde hodne. Cena by mela byt do 8K u konfigurace kterou zminujes.
Jinak tyhle rady jsou posledni jeste ze starou dobrou klavesnici a funkcnim a pouzitelnym touchpadem. Posledni relativne kvalitni Lenova.
Jinak tyhle rady jsou posledni jeste ze starou dobrou klavesnici a funkcnim a pouzitelnym touchpadem. Posledni relativne kvalitni Lenova.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- opaQue
- Nováček
-
Diky za prispevky
Displej neresim, pac mam externi monitor.
Hmm taky mi ta cena prijde vysoka za temer 4 roky starej model. Nicmene kdyz srovnam komponenty v tom lenovu a v nejakym novym notesu, tak je to dost podobny spis vyssi + lenovo ma podle me nesrovnatelne kvalitnejsi konstrukci. Co si o tom myslite?
Displej neresim, pac mam externi monitor.
Hmm taky mi ta cena prijde vysoka za temer 4 roky starej model. Nicmene kdyz srovnam komponenty v tom lenovu a v nejakym novym notesu, tak je to dost podobny spis vyssi + lenovo ma podle me nesrovnatelne kvalitnejsi konstrukci. Co si o tom myslite?