alan999 píše:A jaký je váš názor na ten disk, který jsem sem dával a hlavně jsem chtěl znát názor na tu case
ZALMAN R1 !! Prosím .. a díky
PS : Procesor mi zatím vyhovuje a nemám důvod ho měnit v budoucnu ho asi trochu nataktuju, anebo půjdu do intelu. Jinak ta case corsair se mi vůbec nelíbí, navíc stojí přes 1500Kč.
Ta case, nwm recenze jsem nečetl, vypadá to jako levnější alternativa k fraktalu R4 co mám já. Nevypadá špatně, navíc to vypadá že tam bude i jemné odhlučnění dle obrázku, které dle mého názoru na hluk nebude mět žádný vliv, vrstva je moc tenká.
Jinak má 3 větráky v balení což je +. Max délka gafických karet je 36cm což je další +
Má dokonce i vestavěný regulátor otáček podobný jako u fraktalu jen tam je jen low,stop,high taky + ale když vyměníš větráky (v budoucnu třeba) tak na low nemusí fungovat, nevíme jaké tam jde napětí. Maximální délka chladiče je 160mm na to pozor při nákupu.
Anti prachové filtry to má zespodu i ze předu.
Za mě teda jo, jestli se ti líbí tak si ji objednej, doma si ji ošahej a pokud se ti nebude líbit tak ji ve 14-ti dení lhůtě vrátíš a koupíš jinou.
K HDD co jsi vybral, ano v pohodě jen je trochu hlučnější a víc se zahřívá, dle mého názoru nepotřebuješ tak rychlý disk na data když máš SSD, stačí WB blue, nebo WD red.