Ahoj, mám nový počítač, grafické a střihové programy, kvůli kterým jsem PC koupil šlapou parádně. Problém nastane při poslechu hudby či videa na youtube a podobných stránkách s videi. Počítač se po spuštění videa kousne. Vždy v jiný čas, někdy hned, někdy za 10 minut přehrávání. Počítač se kousne na tvrdo, pomůže pouze tvrdý restart, poté jsem se podíval do prohlížeče událostí, chyba je popsána jako:
Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.
V počítačích se nevyznám, tak pokud nebude řešení jednoduché, budu muset podniknout reklamační kroky.
Parametry PC:
Deska: MSI MB Sc LGA1150 Z97-G43
RAM: 2x8GB 1600MHz Transcend JetRam DDR3
CPU: Intel core i5-4690K 3.50GHz
GPU: MSI VGA ATI R9 270 Gaming 2GB
SSD: Transcend SSD 370 128GB SATA III
HDD: Seagate Barracuda 7200.14 2TB
integrovaná čtečka karet
integrovaná wifi karta (dvě anténky)
win 7 64
Ještě mne napadá, že když strčím do některých USB portů myš nebo klávesnici, vyskočí mi bublina s nadpisem přepětí v některých usb portech. V jiných to nic nedělá a normálně fungují.
Budu rád za každou radu, která povede k vyřešení problému.
Počítač zamrzá při pouštění videa z youtube atd
Moderátor: Loki5567
- Haja
- Nováček
-
- Alfajk
- Začátečník
-
Re: Počítač zamrzá při pouštění videa z youtube atd
a zdroj? usb porty zapojeny do desky dobre?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Haja
- Nováček
-
Typ zdroje z hlavy nevím, ale je to 600ovka
- Davond
- Nováček
-
A značku aspoň víš? Kdyžtak se koukni do faktury, nebo se koukni fyzicky. To se týká aspoň těch USBček... s tím přehráváním videa si nejsem jistý, zkus ale nainstalovat a použít Chrome a vyzkoušet nějaké ytb video, zda i v něm to bude blbnout. Chrome má vlastní flash, tak by se tím aspoň vyloučila sw chyba flashe...
- Krteq
- Čestný člen
-
Verze Flashe? Verze Catalyst driveru?
Ta hláška co jsi postnul ukazuje na nakopnutý WMI namespace (tedy chyba OS)
Ta hláška co jsi postnul ukazuje na nakopnutý WMI namespace (tedy chyba OS)
Zkus fixnout WMI repozitářEvent filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.