Reinstalace OS

Vše kolem disků bez pohyblivých částí - SSD, flash, nand, atp.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
petsild
Začátečník
Začátečník

Reinstalace OS

Příspěvek od petsild »

Ahoj,
mám docela základní dotaz, který jsem tady nenašel. Pokud chci úplně novou čistou instalaci systému na ssd disku kvůli změně hw (disk mám převážně jen pro systém). Stačí jen smazat adresáře co patří k OS a provést jen novou instalaci na stávající oddíl?
Nebo musím dle návodu na: http://pctuning.tyden.cz/hardware/disky ... at?start=6 použít případnou utilitu s funkcí Erase a ta zarovná ram buňky do továrního stavu něco jako formát disku.

Jaký je správný nejlepší postup děkuji ahoj. Pet
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Reinstalace OS

Příspěvek od Butch »

Podle me nejlepsi je normalne zacit instalovat system z dvd/flashky a v instalaci vybrat naformatovani oblasti kam se ma OS nainstalovat. Samozrejme predtim je nutna zaloha vseho o co nechces prijit.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „SSD a flash disky“