http://www.gameinformer.com/b/news/arch ... 01230.aspx
... tak jak se těšíte?
Moderátor: Baneshee

Rozloha ma bejt 1000km2 coz je zhruba to samy co JC2 a to je dobre protoze je velkej prostor k prozkoumani a hodne misi. Na vetsi dalku se dalo rychle cestovat tryskacem takze mi ta rozloha nevadila. Genericky prostredi mi v JC2 vubec neprislo, krome snad znicitelnych objektu s cervenymi pruhy, coz je ale spis pomucka pro lepsi orientaci. Zabava v JC2 byla obrovska, hral jsem ho nekolikrat a furt me bavil, zvlaste pak s modem na 2km vystrelovaci navijak, to byla teprve ta prava radost ze svobody pohybu, od toho jsou videohry aby v nich slo delat co vrealu nejde. I kdyz to bude jen JC2 na jiny mape, budu spokojenej, veci ktery perfektne fungujou je lepsi moc nemenit...Baneshee píše:To uz bych mohl konecne dohrat dvojkuVypada to moc pekne, evropsky prostredi tomu prospelo. Osobne doufam, ze tentokrat udelaji mensi, ale propracovanejsi mapu. Dvojka byla sice obrovska, ale strasne genericka, prostredi se tam hrozne opakovalo, vsude to bylo daleko a cestovani strasne zdlouhavy a tim me hra dost rychle omrzela.

Dej link,kde to píšou.Paul píše:na konzolích to padá na 17fps a má to 15 minut loadingy, cool

řeší se to na neogafu, nxgamer udělal analýzu a ostatní co to tam už hrajou to taky reportujoupedro125 píše:Dej link,kde to píšou.Paul píše:na konzolích to padá na 17fps a má to 15 minut loadingy, cool