Že tam jdou dát dva účty to je jasný , ale jak se potom ty maily odlišej ?
Nebo jde mít jakoby dva outlooky, každej s jinym nastavením účtu ?
Outlook a dva účty
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- bali
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jde to udělat třeba přes identity, tam si může udělat více "virtuálních uživatelů" a mezi nimi se přepínat
ale lepší je, udělat si tam n složek, kde n je počet mail adres co vybíráš a definovat pravidla, když přijde mail na adresu i, tak ho narvi to i-té složky
ale lepší je, udělat si tam n složek, kde n je počet mail adres co vybíráš a definovat pravidla, když přijde mail na adresu i, tak ho narvi to i-té složky
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- bali
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
no ale dyt to je ono: pravidlo pokud adresat je "jedna z tvych adres" pak presunout do slozky ...bali píše:No jo, ale já nebudu mít seznam těch mailů. Budou to všechno nový zákazníci. Jediný co je bude odlišovat je to že budou psát na jinou adresu než ty ostatní.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- bali
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- bali
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Jsem asi pitomej,ale nejak mi to nejde
V doručný poště jsem si udělal dva adresáře "a" a "b", do adresáře jsem si taky vložil va lidi, pana aaa a pana bbb .
No a nikde mi nejde nastavit, že to od pana aaa bude chodit do složky a a naopak .
Kde se to tam nastaví? Někde v nástrojích, nebo snad v adresáři?
Jsem z toho volaký zmetěný
V doručný poště jsem si udělal dva adresáře "a" a "b", do adresáře jsem si taky vložil va lidi, pana aaa a pana bbb .
No a nikde mi nejde nastavit, že to od pana aaa bude chodit do složky a a naopak .
Kde se to tam nastaví? Někde v nástrojích, nebo snad v adresáři?
Jsem z toho volaký zmetěný