rada s antenou

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
IceMan5
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

rada s antenou

Příspěvek od IceMan5 »

ahoj kluci,mam mensi problem se signalem z anteny co ma pritelkyne v panelaku.je to spolecna antena.vec se ma tak.vedu kabel od pripojky do tv a vse funguje.kabel prerusim dam na nej koax propojky a porad vse funguje,ale jak uz mezi propojky dam rozbocovac tak uz nechytnu nektere kanaly a jak na rozbocovac pripojim jeste druhou tv tak se zacnou programy sekat.hadam ze to bude v rozbocovaci,je to ten klascky za par kc kovovy.muzete nejak poradit co dat misto neho aby byl signal plny na obou tv?nejak moc se v tom neorientuju.diky

//edit Wilik - presun z dig A/V
CPU:Intel Pentium G4560,MB: MSI Z170A GAMING M3, RAM:2X8GB Kingston hyper x @ 2800mhz,SSD:SSD Samsung M.2 512gb 3000/1800,GPU:NVIDIA GTX770 4gb , PSU:Fortron aurum 700,CASE:Akasa venom toxic,1x240mm rad,1x420mm rad,pumpa eheim,grafika a cpu na vode
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: rada s antenou

Příspěvek od Stratos »

asi bych se poptal v nekterym profi shopu. Stejny problem jsem mel taky a byla mi doprucena naka jina rozdovjka + nakej stabilizaor signalu co jsem dal hned pred TV a pak to jelo OK... Jelikoz uz to zhruba 4 roky nepouzivam nereknu ti co to presne bylo ale urcite bych to resil s nakym profikem co se v tomto oboru pohybuje..
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“