Lenovo ideapad flex 10
Moderátor: Don
- Galax
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Lenovo ideapad flex 10
Zdravím, pořídil jsem si Lenovo Ideapad FLEX 10, jsem s ním v celku spokojen, až na windowsy.... jsou tam klasické win8 32bit, já tam chci mít win 8.1 64bit - procesor podporuje 64bitové systémy. Jenže to by ten notebook nesměl mít divné UEFI. Zkrátka když na flashku nahraji Windows 8.1 - mam je jako student zdarma, tak se mi nechtějí nabootovat. Boot se tváří jako kdyby flashku vůbec neviděl. Tak se chci zeptat, jestli se toto dá nějak vyřešit. Děkuji
- orgasmic
- Začátečník
-
- Galax
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lenovo ideapad flex 10
To jsem udělal, ale nijak mi to nepomohlo
- orgasmic
- Začátečník
-
Tak vyzkousej tu flashku na jinem pc, mozna ji nemas nastavenou na boot.
Asus Rog Strix G18
- Galax
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam, na jiném pc se mi to v pohodě nainstaluje. Naše škola má jako partnera Microsoft, tak že každý student má všechny MS programy zdarma z dreamsparku..... tam si mohu win stáhnout jako obraz iso a při instalaci win na jiných pc stačilo vždy přetáhnout soubory z ISO na flashku.... a v pohodě se vše vždy nainstalovalo.... Problém je, že když chci v boot menu vybrat flash disk, tak tam jednoduše není, přes to, že mam povolené v biosu (UEFI) flash boot a security boot mam vypnutý....
- orgasmic
- Začátečník
-
Tak kontaktuj podporu vyrobce notebooku nebo jeste lepe zkus manual
Asus Rog Strix G18
- Galax
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
S tím je trošku problém, jelikož nikde nemohu najít kontakt na Lenovo. V manuálu přiloženého k ntb o ton nic napsáno není. A nějaký obsáhlejší najít také nemohu
- orgasmic
- Začátečník
-