TRHANI OBRAZU - POMOC

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
standa12345
Nováček
Nováček

TRHANI OBRAZU - POMOC

Příspěvek od standa12345 »

Zdravim vsechny man problem s monitorem ktery mam cca 7-8 let a od te doby co mam 2gb grafickou kartu tak se mi nektere hry trhaj proste vidim jako by pruhy....jak jsem mel 1gb grafiku tak vse ok ..mnel jsem 2gb od GIGABYTE R785OC-2GD tak to byla katastrofa same pruhy vlny sekani misto cerne barvy tak seda no hnus ..tak jsem ji vyreklamoval za ASUS GTX660-DC2-2GD5.. no musim rict ze to je lepsi.. ale jak hraju nove hry tak se mi to trha pri rychle scene ...tak nevite cim to muze byt..tak prosim radu :) .. MONITOR ASUS 198 VW
http://pretaktovani.cz/text/asus-vw198-lcd.asp
Z.D: GIGABYTE X79 , CPU : Intel core i7 3820 3,60Ghz , RAM : Corsair Vengeance 16GB 1866MHz : GPU: ASUS GeForce 660GTX 2GB Zdroj : Seasonic s12 620W
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: TRHANI OBRAZU - POMOC

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Evidenentě vůbec nevíš o čem mluvíš. Sekání bude nízkej výkon pro danou hru či nastavení (grafiky, procesoru, málo ram a podobně), ta "čára" bude pravděpodobně vertikální synchronizace. Budeš mít buďto čáru a vyšší výkon, nebo čára nebude (zapneš vsync na tvrdo v driverech) ale zase budeš mít input-lag a horší výkon.

Co se týče jinejch barev na AMD a Nvidia grafice, tak to na 90% bude tim že AMD by default outputuje DVI a HDMI signál jako YBCR 4:4:4 formát a Nvidia jako RGB formát a každej monitor či TV to může zpracovat jinak a na tom či onom nemí optimální obraz. To ale opět jde nastavit v driverech.
standa12345
Nováček
Nováček

Příspěvek od standa12345 »

aha diky za odpoved ... no jestli slaby vykon tak to treba zvysit ...ale co zvyšit , jestli procak, RAM , nebo GPU ..to fakt nevim
Z.D: GIGABYTE X79 , CPU : Intel core i7 3820 3,60Ghz , RAM : Corsair Vengeance 16GB 1866MHz : GPU: ASUS GeForce 660GTX 2GB Zdroj : Seasonic s12 620W
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

To je celkem jednoduchý, GTX660 není bůhví jak výkonná karta, procesor máš silný dost, paměti jsou také dobré - na hry až zbytečně.

Mě se při náročnějších scénách jak ty píšeš některé tituly trhají i na gtx 980

1)smiř se s tím a nastav nižší detaily
2)investuj do silnější GK
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

presne tak k tomu procesoru mas strasne slabou grafiku, kup aspon GTX970 nebo R9 290nonX pak bys nemel mit problem. Zdroj utahne obe dve.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“